Verslag van Korloo

Op zondag 13 januari speelde Korloo voor de tweede keer deze competitie tegen Emos. Een sterk team waar we de eerste wedstrijd niet tegen opgewassen waren. Dat moest sowieso beter dit keer. Emos startte de wedstrijd al met een een fysiek spel en naargelang de eerste helft vorderde, kregen we dit door en speelden daarop in. Hieruit zijn meerdere vrije worpen en een strafworp ontstaan. Zo kwamen onze eerste doelpunten deze wedstrijd niet direct uit ons spel, maar haalden we ze indirect uit hun spel. Ruststand: 2-8.

Na de rust wisten we wat ons te doen stond. We zijn volop gebruik van maken van de risico's die Emos nam en hieruit zijn mooie doelpunten gevallen. Verdedigend hebben we de taak in de steunpositie veranderd van het storen van de uitgaande bal, naar het overnemen van de inkomende dame. Hierdoor zijn een aantal mooie kansen van Emos voorkomen, die er in de eerste helft nog teveel waren. Toen er door Emos een time-out werd gevraagd, was ons wel duidelijk wat dat betekende, we haalden ze uit hun spel! In de tweede helft hadden we dan goede kansen gecreëerd, waar her en der een doelpunt uit werd gehaald. Qua kansen gingen we gelijk op, maar in de afronding laten we het toch weer afweten. Eindstand: 6-15.

Doelpunten: Mariska Nuijen (3), Sandra de Mol, Marja Smits en Marieke Smits

Vitaliteit 1 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Welzijn & Maatschappij 20 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Sport 21 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Kunst & Cultuur 21 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Sport 22 apr, 11:41 Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode