Untouched marsgroep 1ste prijs
Untouched marsgroep 1ste prijs

Untouched marsgroep 1ste prijs

Sport

Het was even inschikken in de zaal waar Dv Dancing Kids op bezoek was bij het toernooi van DC BeatYes uit Berghem. Vanwege de verbouwing van De Berchplaats werd uitgeweken naar de Reek. In een kleine bomvolle zaal met toeschouwers moesten onze minioren en junioren ‘s morgens vroeg al hun dans laten zien aan de jury.

Gwen Opstal moest als allereerste het podium op. Zij begon meteen goed en kreeg maar liefst 256 punten van de jury waardoor ze naar de sportklasse promoveert! In de sportklasse junioren danste Guusje en Vera achter elkaar. Vera werd 4e met 263 punten en Guusje werd 3e met 270 punten, mooie punten in deze sterke categorie.
Garde Melody danst in de minioren klasse en veroverde de 1e plaats met 223 punten. Garde Miracle danst in de junioren sportklasse en eindigde op de 2e plaats met 260 punten.
Modern Release bestaat uit jonge kinderen die in de junioren vrije klasse dansen. Zij eindigde op een 4e plaats met 226 punten. Spirit heeft dit jaar nog geen tegenstanders gehad. Zij danste 266 punten bij elkaar.

De Prins en Vorst van Berghem waren gekomen voor de prijsuitreiking en hierna wisselde het publiek in de zaal, de ouders van de jonge kinderen maakten plaats voor de Jeugdklasse. Net voor de prijsuitreiking liet de mars groep Untouched nog een heel mooi optreden zien. Zij kregen daarvoor 283 punten van de jury!! Na de pauze kwamen onze solo’s in de jeugdklasse op het podium.

Lieke moest als eerste en kreeg 276 punten van de jury Cheyenne verdiende 273 punten en Sharona danste weer voor het eerst na haar blessure en kreeg maar liefst 279 punten voor dit optreden! Zij eindigde hiermee op een 3e plaats!
Solo Kimberley danst in de hoofdklasse en dat gaat iedere week erg goed. Ook nu danste ze 292 punten bij elkaar!
Garde Diamonds eindigde vandaag op een mooie 2e plaats met 264 punten; garde Touch werd 1e met 281 punten.
Tot slot van de dag onze moderne groepen; Euphoria danst in de jeugd en Inspiration in de hoofdklasse, Euphoria werd 1e met 267 punten en Inspiration werd 1e met 283 punten!

Een mooie dansdag waarin kinderen uit heel Bernheze samen een mooi resultaat met veel dansplezier bij elkaar dansten.

Untouched marsgroep 1ste prijs