Verslagen Altior

Afgelopen zondag 23 december mag Altior het in een uitwedstrijd opnemen tegen DSV uit Diessen. Een belangrijke wedstrijd, want Altior heeft nog altijd geen punten weten te pakken in de zaalcompetitie, terwijl DSV vorige week hun eerste punt heeft binnengehaald. De verliezer van deze wedstrijd zal dus de vervelende laatste plek op de ranglijst bezetten.

Altior begint goed en met een flinke druk op de aanval van DSV en een gevarieerd eigen aanvalsspel, lukt het om na 3 minuten al de 0-2 op het scorebord te zetten. DSV komt wat terug, maar na 12 minuten staat de 2-4 op het scorebord. Hierna zakt Altior weg, met name in de aanval. Het lukt de dames niet meer om goede kansen te creëren en de verkeerde keuzes worden gemaakt. Hierdoor kunnen de Diessense meiden weer terugkomen in de wedstrijd. in de 23ste minuut gaat DSV voor het eerst langszij met 5-4, maar gelukkig ligt voor de rust de 5-5 er nog in. Opvallend is dat 4 van de 5 Diessense doelpunten uit strafworpen zijn gescoord. Altior begint scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd en is in de tweede helft duidelijk de bovenliggende partij.

Omdat de afronding moeizaam gaat, duurt het even voordat de dames dit verschil ook in doelpunten kunnen gaan uitdrukken. Via 5-6 wordt het 6-6 en na de 6-7 volgt de 7-7. Hierna lukt het DSV niet meer om aan te haken en de eindstand is 8-11 in het voordeel van Altior. Eindelijk mag de laatste plaats op de ranglijst verlaten worden. Op 13 januari mag Altior thuis aantreden tegen JES.

SVSH 2 –Altior 2 Uitslag: 9-11
De Horst 2 – Altior 3 Uitslag: 11-8
Celeritas 2 – Altior 4 Uitslag: 7-9
Celeritas 3 – Altior 5 Uitslag: 2-5

Altior 6 – Nijnsel 3
Met een hoog tempo stond de stand binnen vijf minuten op 2-4 met 5 afstandschoten en 1 doorloop. Vervolgens bleef het tempo hoog en werd er over en weer gescoord. Tot 2 maal toe konden de dames uit Nijnsel met 4 of 5 doelpunten uitlopen. Maar met veel inzet wisten we steeds de schade te beperken en in een zinderende slotfase kwamen we zelfs in de laatste minuut tot gelijk spel. Wederom gescoord door veel verschillende dames. Knap staaltje werk! Eindelijk met een welverdiend punt naar huis, einduitslag 12-12 met doelpunten van Anja, Ilse (3), Mariska, Jolanda, Angelique, Daisy (2), Wieneke (3).

Altior E1 – Boskant E1
De wedstrijd begon goed, in de aanval waren we sterk.De eerste helft van de verdediging hoefden ze bijna niks te doen.
Omdat de bal steeds aan de andere kant was wel 10 min lang.We maakten wel 5 kansen in de aanval bij de eerste helft maar natuurlijk ook in de tweede helft. Het waren allemaal mooie doelpunten van Altoir want we hadden met 7-1 gewonnen!!! We waren allemaal superblij! Altior E2 – JES E2 Uitslag: 9-0 Altior F1 – Prinses Irene F1 Uitslag: 4-5 Strafworpen: 2-2 Altior F2 – JES F1 Uitslag: 8-0 Altior F3 – Prinses Irene F2 Het was een spannende wedstrijd in de eerste helft wisten we allebei niet te scoren. In de tweede helft was Prinses Irene net iets feller. Eindstand 0-2. Strafworpen 0-0. Goed gewerkt dames.

Altior W1 – Korloo W1 Uitslag: 2-3 Strafworpen: 4-3
Altior W2 – Tovido W1 Uitslag: 2-1 Strafworpen: 4-4

Altior wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2013.