Cliënten BerneZorg genieten volop van vakantie
Cliënten BerneZorg genieten volop van vakantie

Cliënten BerneZorg genieten volop van vakantie

Heeswijk-Dinther

Vier cliënten en twee medewerkers van BerneZorg hebben begin oktober genoten van een driedaags verblijf in de luxe Marina appartementen van Centerparcs De Eemhof. Deze vakantie was verdiend door een winnend verwenzorgidee in te dienen met betrekking tot eten en drinken bij Partner in Food Care Van Hoeckel.

Medewerkster Hanneke Peters: “Van de heenreis hebben we al een feestje gemaakt. Via de toeristische route zijn we van Heeswijk naar De Eemhof gereden. De natuur was prachtig en de picknick aan het water in Tiel heel geslaagd.”

Het ontbrak de gasten aan niets. Bij aankomst in het appartement met uitzicht op de haven stond er een luxe verwenpakket met allerlei lekkers klaar en op de eerste avond werden de cliënten en hun begeleiders getrakteerd op een echt Verwenzorg-diner. Medewerkers van Van Hoeckel en moederbedrijf Sligro Food Group serveer-den het diner en zorgden ervoor dat het de gasten aan niets ontbrak.

Sjan van de Pas: “De volgende dag hebben we heerlijk over het park gewandeld, winkeltjes gekeken en op het terras gezeten. Die avond stond er een lopend buffet voor ons klaar. De rest van de avond hebben we doorgebracht in het huisje, gezellig voor de TV. De volgende dag zijn we om half 11 weer richting Heeswijk vertrokken. We hadden graag nog wat langer willen blijven, het was heel erg geslaagd!”

Ook de medewerkers van Van Hoeckel en Sligro Food Group zijn laaiend enthousiast over hun hulp tijdens de arrangementen. Stan van Vijfeijken, in het dagelijks leven verantwoordelijk voor de inrichting van de Sligro en EMTE winkels geeft aan: “Je maakt kennis met de mensen die zorg nodig hebben, maar ook met de mensen die in de zorg werken. Voor hen heb ik veel waardering, ze zijn continu bezig het een ander naar de zin te maken, ondanks alle bezuinigingen in de zorg. En het werkt: de mensen vinden het geweldig, je ziet ze volop genieten.”

Verwenzorg is verwennen in de zorg. De vitamine V voor de zorg!
Joke Zwanikken-Leenders is ambassadrice van de Verwenzorg. In samenwerking met Van Hoeckel, maar ook met andere bedrijven, zet zij zich in om de levens-omstandigheden van chronisch zieken te verbeteren door hen een moment van geluk te bieden. Grote groepen mensen, zoals ouderen, in zowel in- als extra-murale zorg zijn niet in staat zichzelf te verwennen. Zij zijn daarvoor afhankelijk van anderen. Voor hen is er Verwenzorg, een fantastisch initiatief dat door Van Hoeckel enthousiast is omarmd.

Op de foto staan van links naar rechts: bovenste rij: dhr. Coppens, dhr. Van Oss, S. v.d. Pas, H. Peters, op de onderste rij: Zr. Van Winden en Zr. Willems.

Cliënten BerneZorg genieten volop van vakantie
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 36 minuten geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 1 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 4 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 4 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 4 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze