Op de koffie bij : Van der Pas Banden
Op de koffie bij : Van der Pas Banden

Op de koffie bij : Van der Pas Banden

Op de koffie bij

In de Abdijstraat in Heeswijk Dinther besloot Piet van der Pas in het jaar 1967 voor zichzelf te beginnen met banden en accu`s . Het achterhuis werd ingericht voor de handel en vele klanten vonden hier toen al hun weg. De zaken gingen goed en in 1974 werd Martien van der Pas aangenomen als extra rechterhand....

Martien nam jarenlang de zaken waar in hun tweede bedrijfspand wat gevestigd was in Uden. (tegenover Ben van Dijk ) . In 1977 werd het pand in Heeswijk Dinther verbouwd en uitgebreid om te kunnen voldoen aan de wensen van de klanten. In 1998 werd na lang beraad echter besloten om het pand in Uden te sluiten en gingen Piet en Martien hun krachten samenbundelen in Heeswijk Dinther.

Assortiment .
Het assortiment breidde zich uit en tegenwoordig kunnen de klanten voor vrijwel alle soorten en maten accu`s of banden hier terecht. Nieuwe en tweedehands banden voor luxe wagens,,landbouwvoertuigen,trucks,caravans en zelfs voor invalidenwagentjes en kruiwagens. En hebben ze het niet op voorraad, dan geldt meestal de slogan’’ vandaag bellen , morgen weer in huis’’. Maar met een standaard voorraad van 1800 stuks zal dit niet snel gebeuren.

Tevens kun je hier ook je banden laten checken ,uitbalanceren en uitlijnen en voor het huren /kopen van winterbanden /velgen ben je hier ook aan het goede adres.

Overname.
Na al die jaren besluiten ze het toch een stukje rustiger aan te gaan doen. Dus geven Piet (67) en Martien (65) het stokje langzaamaan over aan Joost van der Pas. Piet zal nog 1 jaar werkzaam zijn in het bedrijf en Martien zal zijn zoon helpen zolang als nodig is. Piet kan zo ook meer tijd gaan besteden aan zijn grote hobby, Friese paarden.

Joost van der Pas.
In Maart 2011 besloot Joost samen met zijn vrouw Joyce en hun drie kinderen Sem(7) ,Owen(5) en Jay (4) het familiebedrijf over te nemen . Hoofdzakelijk door de leeftijd van Piet en Martien en natuurlijk om de nieuwe uitdagingen en kansen die dit bedrijf te bieden heeft.
Joost wil het bedrijf voortzetten in dezelfde stijl als voorheen, met de vertrouwde service maar met een nieuw gezicht en logo en binnenkort zelfs een website www.pasbanden.nl  

Na al die jaren komt er dan ook een einde aan de handgeschreven papieren rekeningen . Voor Piet en Martien waren er geen digitale hoogstandjes nodig en de klanten kregen als een van de weinige in Nederland nog een ouderwetse krabbel, wat natuurlijk ook zijn charme had. Binnenkort bestaat ook de mogelijkheid om te betalen per pinautomaat. Veilig, makkelijk en snel.

Hoewel er binnen de bedrijfsvoering niet veel zal veranderen , geld dit echter wel voor de buitenkant. Het pand krijgt een grote metamorfose ,het word geverfd , er komen nieuwe deuren in en er is een koffieruimte gerealiseerd voor de klanten waar ze eventueel kunnen wachten tijdens de reparatie . Kortom , de vertrouwde kwaliteit en service in een nieuw jas.

U bent welkom voor een gedegen advies of reparatie/aankoop op de volgende tijden...

Openingstijden;
Maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 12:00 uur  &  13:00 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag van 08:00 uur tot 12:00 uur  &  13:00 uur tot 16:00 uur
Of na (telefonische ) afspraak

VAN DER PAS BANDEN EN ACCU`S
Abdijstraat 38a
5473 AG Heeswijk
Tel: 041329-1777
Fax: 041329-1941
www.pasbanden.nl  

Op de koffie bij : Van der Pas Banden
Op de koffie bij : Van der Pas Banden
Op de koffie bij : Van der Pas Banden
Op de koffie bij : Van der Pas Banden
Op de koffie bij : Van der Pas Banden
Afbeelding
Vitaliteit 3 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Afbeelding
Kunst & Cultuur 21 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 22 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 23 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport 22 apr, 11:41 Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode