Op de koffie bij '' Pas & de Mol maatmeubilair en montage ''
Op de koffie bij '' Pas & de Mol maatmeubilair en montage ''

Op de koffie bij '' Pas & de Mol maatmeubilair en montage ''

Op de koffie bij

Mijn interesse werd deze keer gewekt door Pas & de Mol maatmeubilair en montage uit Loosbroek. Dagelijks zie ik de bussen rondrijden in de wijde omgeving en ik wist dat ze klusten en monteerden , maar wat ze nu precies deden was me nog niet duidelijk. Tijd voor een bakkie koffie met de ondernemers zelf om de details te ontrafelen.....

Passie voor het vak ;
Pas & de Mol maatmeubilair en montage was aanvankelijk gestart als eenmanszaak in keukenmontage, onder leiding van Ton de Mol. De passie voor het vakwerk zat er al van jongs af aan in en na een gedegen opleiding waarbij veel ervaring en kennis is opgedaan ,besloot hij de grote stap te nemen en begon voor zichzelf.

Omdat hij nog vrij jong was , de inkt van zijn diploma nog maar net opgedroogd was bij wijze van spreken, vroegen veel mensen of hij wel wist waar hij aan begonnen was. Maar dankzij zijn standvastigheid ,passie voor het vak en de bereidheid om er helemaal voor te gaan, heeft hij ondertussen wel bewezen aan die mensen dat hij toen de juiste keuze had gemaakt.

Van eenmanszaak tot vof;
In 2006 heeft hij er samen met Twan van der Pas een vof van gemaakt en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig en gemoedelijke onderneming waar met de grootste zorg de idee?n van de klant tot leven komen.

Alles in eigen beheer;
Ze hebben alle disciplines in eigen beheer , van ontwerp tot de realisatie en plaatsing van een unieke maatmeubilair . Voor ieders budget zijn er mogelijkheden .Door hun ruime ervaring slagen ze erin om alle interieurprojecten succesvol uit te voeren, of het nu over bestaande situaties,renovaties of om nieuwbouw gaat.

Er is zelfs grafische ondersteuning door middel van een 3d tekening, zodat u al een impressie kunt krijgen van het resultaat. Of het nu over een tv-kast,keuken, badmeubel ,balustrade of om een toonbank gaat , de mogelijkheden zijn eindeloos. En als u niet tevreden bent over de kleur van uw bestaande meubilair of keuken , is er zelfs de mogelijkheid om het over te laten spuiten in de door uw gewenste kleur.

Klant is koning;
Maar wel altijd met een deskundige en persoonlijke benadering waarbij de wensen van de klant centraal staan. Uw wensen en idee?n worden tijdens een persoonlijk gesprek uitvoerig bekeken en vastgelegd in een offerte , zodat uw droommeubel/keuken werkelijkheid kan worden. U kunt alles zelf samenstellen, van deurknop tot en met het inbouwapparatuur. U heeft dan een kwalitatief hoogwaardig eindproduct waar u nog vele jaren van kan genieten. En altijd met oog voor de details.

Allround bedrijf;
Lastige hoeken, scheve muren of hoogteverschillen in huis zien ze als een uitdaging en met de vele succesvolle projecten die ze afgerond hebben, is het een bedrijf die alles in huis heeft om aan de groeiende vraag naar kwalitatieve en unieke producten te voldoen.

Innovatie;
Ook voor speciale projecten bent u aan het goede adres. Zelfs aparte en exclusieve speeltoestellen behoren tot de mogelijkheden. Zo is er ook de mogelijkheid om maatmeubilair en keukens te vervaardigen voor minder validen. Een keuken of meubel op maat om het wooncomfort te verhogen en met meerdere keuzes en mogelijkheden dan wat het marktaanbod u op dit moment kan bieden.

U krijgt deskundig advies op maat en samen met de goede service en aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding is het bedrijf groots in resultaat.

Pas & de Mol maatmeubilair
Dorpsstraat 11
5472 PH Loosbroek
Contactpersoon; Twan van der Pas
Mob: Twan 06-15238778/ Ton 06-53102927
Fax: 0413-228788
Website: www.pasendemol.nl