Op de koffie bij '' Taupe Design/Proshutters ''
Op de koffie bij '' Taupe Design/Proshutters ''

Op de koffie bij '' Taupe Design/Proshutters ''

Op de koffie bij

Taupe Design/ Proshutters is een jong ,gezond en vooruitstrevend bedrijf dat zich in relatief korte tijd heeft bewezen voor zowel de consument als voor de detailhandel. Hun showroom aan de Hoofdstraat in Heeswijk-Dinther biedt de particulier een mooi overzicht van de mogelijkheden op het gebied van shutters......

Shutters
Shutters zijn een tijdloze, onderhoudsvriendelijke, sfeervolle en duurzame vorm van woondecoratie. Ideaal voor laagstaande zon en door de decoratieve waarde geschikt voor iedere ruimte in huis en toepasbaar voor zowel klassiek als modern. De laatste jaren is er een duidelijk stijgende lijn waarneembaar in deze vorm van woondecoratie.

Familiebedrijf
Als ik binnen stap in hun showroom word ik vriendelijk begroet door Laura Kleijn, salesmanager van het bedrijf. Een ambitieuze jonge vrouw die deel uitmaakt van dit familiebedrijf. Zelf verzorgd ze het eerste contact naar de klant toe samen met het voltallig team wat ondertussen al uit totaal 10 personen bestaat. Haar partner Gerben de Mol is de eigenaar van het bedrijf.

Passie voor het vak
Allemaal hebben ze passie voor het vak. Bij directeur/ eigenaar Gerben de Mol zat het ondernemen en de affiniteit met de woninginrichting al jong in het bloed en na verschillende opleidingen gevolgd te hebben richting detailhandel en nadat hij een tijdje als verkoper/ bedrijfsleider in een meubelzaak had gewerkt, nam hij de grote stap om voor zichzelf te beginnen. Hij is jaren mede-eigenaar geweest van een woninginrichting in Heeswijk en besloot enkele jaren terug het roer helemaal om te gooien en startte het bedrijf Taupe Design op.

Taupe Design
Voor de detailhandel treden zij op als producent van gordijnkoven en maatwerkkasten, onder de naam Taupe design. Bovendien verzorgen ze al geruime tijd de montage van shutters voor zakelijk opdrachtgevers. Taupe betekent in het Frans “MOL” wat overeenkomt met hun achternaam en Design omdat ze zelf het product vormgeven en produceren voor de verkoop. Daarbij wordt alles in eigen beheer gemaakt en uitgevoerd. Dit werk omvat o.a. de montage ervan, het inmeten, maken van gordijnkoven en de maatwerk kastsystemen. Hierdoor kunnen zij het product scherp aanbieden aan de zakelijke klant en is de kwaliteit gewaarborgd, waar uiteindelijk de eindgebruiker van profiteert.

Proshutters
Proshutters is een onderdeel van Taupe Design. Om aan de toenemende vraag van kwalitatieve shutters tegen een concurrerende prijs te voldoen, is Gerben de Mol een dochteronderneming gestart onder de naam Proshutters. Hiermee richt hij zich uitsluitend op de consument, waaraan hij de shutters rechtstreeks aanbiedt. Het sterke punt van het bedrijf ligt in het feit dat ze de productie, verkoop en montage van shutters in eigen beheer uitvoeren in tegenstelling tot de meeste aanbieders. Dit doen ze zowel regionaal als landelijk en sinds kort zijn ze ook internationaal actief. Ook voor afwijkende vormen en afmetingen is dit hèt adres voor uw shutters.

Goede doel
Het bedrijf voelt zich ook maatschappelijk betrokken en daarom dragen ze het goede doel 'Because I`m a girl' een warm hart toe. Doorlopend steunen ze het goede doel met verschillende acties tijdens de woonbeurzen en in de showroom. Ook sponsoren ze een meisje uit een ontwikkelingsland, zodat ze de scholing, voeding en medische zorg krijgt die ze nodig heeft. Ook bij de officiële opening afgelopen jaar werden schilderijen ingekocht van jong talent uit ontwikkelingslanden (o.a. Bali) om ze te ondersteunen.

Proshutters is een jonge onderneming die er terecht trots op mag zijn, ondanks de heersende recessie, dat ze zo’n gezonde groei doormaken en dat er al aan een eventuele uitbreiding gedacht wordt.

Innovatie
Innovatie is er nog genoeg in het bedrijf, zo zijn ze al bezig met plannen voor het maken van gordijnkoven met ledverlichting (Wat natuurlijk energiezuinig is en dus verantwoord voor het milieu en uw portemonnee). En met de automatisering van de shutters, zodat het gebruiksgemak verbeterd wordt op eventuele moeilijk bereikbare plaatsen. Dit is echter nog maar een klein voorbeeld van de vele ideeën en plannen voor de toekomst.

Mijn thee is op en het is weer tijd voor Laura om de werkzaamheden te hervatten. Ik groet haar en loop de showroom uit. We zullen in de toekomst nog zeker van dit enthousiaste team horen.

U bent gewaarschuwd.

Kantoor & showroom
Hoofdstraat 65B, 5473 AP Heeswijk-Dinther
Tel: 0413-228895 Fax: 0413-228828

website: www.proshutters.nl

CBW-erkend

De openingstijden van de showroom zijn:
Donderdag 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur