Op de koffie bij '' Mien van Krieken''
Op de koffie bij '' Mien van Krieken''

Op de koffie bij '' Mien van Krieken''

Op de koffie bij

Afgelopen week ben ik bij haar op de koffie geweest.Ze is bestuurslid van Stichting PEP Bernheze Roemenie. Haar hobby is al jaren het maken van kaarten die uit delen van oude gebruikte kaarten bestaat. Ze vond het zonde dat de kaarten na afloop weer in de papierbak eindigde en begon ze 'eerst voor zichzelf' weer te hergebruiken.....

Deze hobby begon echter uit de hand te lopen en de laatste vier jaar heeft ze er haar “werk“ van gemaakt. Er worden zo rond de 2000 kaarten per jaar gemaakt door Mien, waarvan er 1200 kerstkaarten zijn en 800 gewone kaarten.

Noodgedwongen heeft Mien echter het kaarten maken een paar maanden uit moeten stellen i.v.m. een ongeluk dat haar is overkomen. Nu is ze weer voldoende hersteld om de draad weer op te kunnen pakken. Haar voorraad is nu weer op peil.

Stichting PEP projecten Bernheze;
Dit doet ze allemaal voor Stichting PEP projecten Bernheze, voor Roemenie. De totale opbrengst van de kaarten komt hieraan ten goede. Voor 50 cent per stuk bent u eigenaar van zo’n mooie originele kaart . Er zijn voor iedere gelegenheid wel kaarten te verkrijgen.
Kerstkaarten - verjaardagskaarten - trouwkaarten - communiekaarten - geboortekaarten- beterschap kaarten - sterktekaarten en nog veel meer.

Interesse;
Zit uw kaart er niet bij dan kunt u er op bestelling een persoonlijke kaart laten maken. Eventueel met naam erbij, een andere tekst of eventueel een grotere kaart.
Heeft u interesse voor een kaart(en) dan kunt u altijd even naar Mien bellen voor een afspraak. Tel; 0413-229614

Op alle boekenmarkten en activiteiten die door stichting PEP Bernheze worden georganiseerd staan de kaarten opgesteld voor de verkoop. Ze worden per twee stuks met enveloppen verkocht. Dus wilt u een originele kaart bemachtigen en een goed doel steunen, ga dan snel bellen en kom bij haar langs.

PS;
Heeft u ergens in de kast of op zolder nog goed bruikbaar gekleurd karton en/of stickervellen voor kaarten (naam- versieringen) liggen en gebruikt u die niet (meer), dan kunt u ze bij Mien afgeven na een telefoontje. Kerstkaarten hoeft u niet op te sparen want daar is ze voorlopig ruimschoots van voorzien.

De mensen in Roemenie zijn u zeer dankbaar voor uw aankopen.
( Klik op de foto`s hieronder voor een vergroting)

Op de koffie bij '' Mien van Krieken''
Op de koffie bij '' Mien van Krieken''
Op de koffie bij '' Mien van Krieken''
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 4 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 5 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 7 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 8 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 8 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze