11-11 bal dit jaar ‘Grif Verkeert’
11-11 bal dit jaar ‘Grif Verkeert’

11-11 bal dit jaar ‘Grif Verkeert’

Sport

De opening van het nieuwe carnavalsseizoen staat al weer voor de deur: het 11-11 bal in Krullendonk op zaterdagavond 14 november. Krijgen we dit jaar een 'grif verkeerde Prins'?

Op zaterdagavond 14 november worden Prins Porcus XLV en zijn Adjudant onthuld en zullen we weten wie ons het komende carnavalsseizoen voorgaan. DJ Peet van Remote Rental zal dit jaar samen met entertainer Franky Stardust zorgen voor het juiste entertainment.

Hints
Uiteraard zal ook dit jaar middels hints duidelijk gemaakt worden wie de Prins en Adjudant zijn. Deze hints vindt u de komende tijd op www.krullendonk.nl, de Facebookpagina van Stichting Carnavalsviering Heesch, en dit jaar ook in ’t Dorp zelf!

Maak je XseLVie
Doe dit jaar mee met de XseLVie actie! Maak een ludieke foto met “jouw” Porcus XLV en plaats deze op de Facebookpagina van Stichting Carnavalsviering Heesch. De leukste, mooiste, ludiekste foto wordt beloond tijdens het 11-11 bal.

Jeugdprins en Adjudant
Niet alleen Prins Porcus XLV en zijn Adjudant zullen op deze avond bekend worden gemaakt. Om 18.30 uur start de avond die uiteindelijk leidt tot de onthulling van Jeugdprins Porcellus XXXIX en zijn Adjudant. Natuurlijk vooraf gegaan door de welbekende “Porcellus Battle”! DJ Sjoerd zal hierbij zorgen voor de muzikale omlijsting. Houd de website www.krullendonk.nl in de gaten voor informatie over de Battle.

Noteer 14 november vast in uw agenda! We zien u dan graag terug in onze Residentie Cultureel Centrum De Pas in Heesch.

11-11 bal dit jaar ‘Grif Verkeert’