Boerenbruiloft in Krullendonk
Boerenbruiloft in Krullendonk

Boerenbruiloft in Krullendonk

Sport

Op carnavalsmaandag 16 februari wordt in Krullendonk het Boerenbruidspaar Yvonne van Thé van Jan van Gon d’n Boer & Hans van Wim van Janus van Janne in “d’n onecht” verbonden. Hoewel hun beide achternamen hetzelfde zijn, zijn Hans en Yvonne in het dagelijks leven alleen vrienden van elkaar. Ze worden straks voor een dag meer dan vrienden, als ze door pastorke Marco Nelissen, bekend van de Rooie Tesneuzik worden gehuwd.

De Boerenbruiloft heeft een programma voor jong en oud. De nadruk ligt op Brabantse gezelligheid en feest vieren. Hiervoor heeft de organisatie het live duo Topp weten te strikken. Uiteraard mag ook de veiling, met veilingmeester Jan van Schijndel, niet ontbreken.

Goede doel
De opbrengst van de veiling komt dit jaar, op verzoek van het Boerenbruidspaar, ten goede van stichting Opkikker. Deze stichting zet zich in voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

Hans en Yvonne hebben er zin in en nodigen dan ook iedereen van harte uit om de feestelijke plechtigheid bij te wonen. Deze vindt plaats in de zaal van ’t Tunneke en begint om 14:30 uur. 

Boerenbruiloft in Krullendonk