11-11 bal AUSUM
11-11 bal AUSUM

11-11 bal AUSUM

Sport

De opening van het nieuwe carnavalsseizoen staat al weer voor de deur: het 11-11 bal in Krullendonk. Dit jaar zal het 11-11 bal in een nieuw jasje gestoken worden: 11-11 bal AUSUM. Ausum? Ja, andersom. Anders, vernieuwend, verrassend!

Op zaterdagavond 8 november worden Prins Porcus XLIV en zijn Adjudant onthuld en zullen we weten wie ons het komende carnavalsseizoen voorgaan. Een andere, knussere invulling van de zaal, een heuse dansvloer en spectaculaire lichtshows van DJ The Nightingale zorgen voor de juiste sfeer, en daarnaast zal feestzanger Leon Vugts, bekend van Skihut Rotterdam en Apres Ski Café Shooters de avond vullen met entertainment en zang.

Uiteraard zal ook dit jaar middels diverse hints langzaamaan duidelijk gemaakt worden wie de Prins en Adjudant zijn. Deze hints vindt u de komende tijd op www.krullendonk.nl en de Facebookpagina van Stichting Carnavalsviering Heesch. Voorafgaand aan de onthulling ontvangt u de laatste hints middels de welbekende Porquizzz.

Om 21.00 uur zal de spectaculaire onthulling van Prins Porcus XLIV en zijn Adjudant starten. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent!

Niet alleen Prins Porcus XLIV en zijn Adjudant zullen die avond bekend worden gemaakt. Om 18.30 uur start de avond die uiteindelijk leidt tot de onthulling van Jeugdprins Porcellus XXXVIII en zijn Adjudant. Maar zij zullen niet onthuld worden voordat diverse teams de strijd aan zijn gegaan in de “Porcellus Battle”! DJ Sjoerd zal hierbij zorgen voor de muzikale omlijsting.

Noteer 8 november vast in uw agenda! We zien u dan graag terug in onze Residentie Cultureel Centrum de Pas in Heesch.

11-11 bal AUSUM