Jeugdraad van Elf leden gezocht
Jeugdraad van Elf leden gezocht

Jeugdraad van Elf leden gezocht

Sport

De Jeugdcommissie van Stichting Carnavalsviering Heesch is op zoek naar jongens voor de Raad van Elf. Na het vorige seizoen zijn er verschillende jongens gestopt en de wachtlijst is helaas leeg. Maar, daardoor is er juist weer plek voor jonge, enthousiaste jongens!

De taak van de Raad van Elf is het bijstaan van de Jeugdprins en zijn Adjudant tijdens de carnavalsactiviteiten. In de praktijk komt het er op neer dat de Raad van Elf voor en tijdens de carnavalsdagen samen met de Huppelpupkes en de jeugdcommissie veel gezellige en leuke activiteiten beleeft. Uiteraard zullen daarbij ook onze nieuwe Jeugdprins en Adjudant aanwezig zijn.

Lijkt het je zoon, kleinzoon, buurjongen leuk om bij de Jeugdraad van Elf te komen en vindt hij carnaval kei leuk, zit hij op de basisschool en woont hij in Heesch?

 Neem dan contact op met de jeugdcommissie en stuur een bericht naar secretariaat@krullendonk.nl of vul het contactformulier in op www.krullendonk.nl Vergeet niet zijn naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum te vermelden.

Is je zoon, kleinzoon of buurjongen wel enthousiast, maar nog geen zes jaar? Dan komt hij op de wachtlijst voor Opper/Jonker voordat hij bij de Raad van Elf mag. De Opper en Jonker gaan voorop in de polonaise van het gevolg.

Wij hopen op veel aanmeldingen zodat we voor de jeugd in Krullendonk weer een spetterend carnaval kunnen organiseren!

Jeugdraad van Elf leden gezocht