Marion van de Ven: Krullendonker van het Jaar 2014
Marion van de Ven: Krullendonker van het Jaar 2014

Marion van de Ven: Krullendonker van het Jaar 2014

Sport

Op maandagmiddag hebben de OPA’s (oud Prinsen en Adjudanten) van Krullendonk Marion van de Ven benoemd tot “Krullendonker van het Jaar 2014”. Als vrijwilligster van voorheen Werkgroep de Pas heeft ze ruim 15 jaar lang alle jeugd van Heesch 4 dagen lang carnaval laten vieren op de Misse. Daarnaast heeft ze jarenlang de avonddriedaagse georganiseerd en ook bij andere activiteiten van de Pas is ze actief of actief geweest; onder anderen voor de Nacht van Heesch, Intocht van Sinterklaas en de Liederentafel.

Marion is ook bestuurslid van tennisvereniging de Broekhoek geweest, voorzitter activiteiten - commissie en nog steeds organisator van de enkele clubkampioenschappen, vrijwilligster bij de Horizon en bij Huize Heelwijk. Ze heeft mede de Hisse Kwis opgericht en steekt daar nu al ruim 4 jaar het hele jaar door enorm veel tijd en energie in. Een activiteit waar ruim 2000 Heeschenaren aan deelnemen. Kortom een Kanjer van een Krullendonker.

De OPA’s, samen met Prinselijke Hofkapel de Dors(t)vlegels, hebben haar op maandagmiddag met carnaval “overvallen” en haar deze onderscheiding uitgereikt. Compleet verrast onderging Marion deze hulde. Behalve familie en vrienden kwamen ook alle “oud” Krullendonkers van het Jaar Marion en Pieter feliciteren. Ondanks dat ze niet graag in de belangstelling staat heeft ze enorm van deze middag genoten! 
 
Klik hier voor meer foto's gemaakt door Marcel van der Steen 
 

Marion van de Ven: Krullendonker van het Jaar 2014