De krulkrant is er weer, wat vindt u ervan?
De krulkrant is er weer, wat vindt u ervan?

De krulkrant is er weer, wat vindt u ervan?

Sport

Op zaterdag 25 januari 2014 is traditioneel de eerste Krulkrant overhandigd aan de Gouwe Kreugewinnaar “Vetipak”. Het startschot voor de carnavalsclubs om de krulkranten ook van deur-tot-deur te verspreiden onder de Krullendonkse bevolking. De clubs komen langs van 27 januari t/m 9 februari met de krant en vragen daarbij om een vrijwillige bijdrage. Met deze bijdrage draagt u een financieel steentje bij aan het carnaval in Krullendonk.

Ook dit jaar staat de krant weer vol artikelen over het Krullendonkse carnaval: wat eraan vooraf ging, en wat er nog komen gaat in de volgende weken. Daarnaast treft u weer de advertenties aan van diverse Krullendonkse bedrijven, die daarmee het openbare carnaval een hart onder de riem steken.

Heeft u na 9 februari geen krant gehad, laat dit dan weten via www.krullendonk.nl of haal de krant zelf op bij drukkerij Wihabo in Heesch. De krant is ook online te vinden op onze website.Dit jaar heeft de redactie ook een enquêteformulier opgesteld. Wat vind jij van de krulkrant? Geef het aan via de link op www.krullendonk.nl. Wij hopen op zoveel mogelijk reacties om volgend jaar een nóg leukere krant in elkaar te zetten!

De krulkrant is er weer, wat vindt u ervan?