WinterWandelTocht 2013
WinterWandelTocht 2013

WinterWandelTocht 2013

Welzijn & Maatschappij

Wederom kan TRV Bernheze tevreden terug kijken naar een mooi geslaagde WinterWandelTocht. Mede dankzij het mooie weer wisten op zondag 29 december ruim 3700 wandelaars de weg te vinden naar één van de startlocaties. Er werd gestart vanuit het Kasteel in Heeswijk, Eetcafé ’t Pumpke in Nistelrode en de Schaapskooi in Vorstenbosch.

De routes van 5, 10 en 20 km. werden door middel van een route beschrijving gelopen door het mooie natuurgebied van Bernheze.Vele wandelaars waren wederom verrast hoe mooi Bernheze is om te wandelen en hebben genoten van de natuur. Op sommige plekken was het wel wat drassig maar de wandelaars hadden daar weinig moeite mee, want het blijft tenslotte een winterwandeling. Ook de vele honden die mee liepen vermaakten zich uitstekend.

De WinterWandelTocht werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van Jong Nederland uit Vorstenbosch en Heeswijk-Dinther en natuurlijk vele vrijwilligers.

Ook dankzij de sponsoren was het mogelijk om deze WinterWandelTocht te organiseren.Het Brabants Dagblad is hoofdsponsor. Onze sub- sponsoren zijn: Intersport superstore Uden – lederzaak Verhagen Heesch en RunningtherapieBernheze.

Kijk op www. trv-bernheze.nl voor een impressie van WinterWandelTocht 2013.
Foto's zien...klik hier

TRV Bernheze organiseert de WinterWandelTocht volgend jaar op 28 december 2014.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 15 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 15 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze