Laatste tips voor De HisseKwis
Laatste tips voor De HisseKwis

Laatste tips voor De HisseKwis

Algemeen

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer tijd voor het evenement van het jaar, De Hisse Kwis. Er zijn al 100 inschrijvingen gedaan en de teller blijft nog lopen. Je kunt je inschrijven tot en met 28 december 2013 via www.dehissekwis.nl.

Op 29 december kun je alleen nog op de avond zelf inschrijven bij Cultureel centrum De Pas tegen een contante betaling van €12,50 van 18.15uur tot 18.30. Op zondag 29 december kunnen de teams tussen 18.00 en 18.30 uur de kwisvragen bij De Pas ophalen. Tussen 23.00 en 23.30 uur moeten deze weer ingeleverd worden.

Wij zijn erg blij dat drukkerij Wihabo op de avond zelf, zondag 29 december geopend is van 18.05 tot 19.00uur. Hier kunnen de teams, op vertoon van het originele kwisboekje, tegen een vergoeding van €2,- een kopie van het kwisboekje krijgen.

Blijf ons ook volgen op facebook en twitter, doe hier je voordeel mee… facebook.com/dehissekwis en twitter.com/dehissekwis.
Bekijk de site van De Hisse Kwis nog eens goed, misschien vind je hier nog wel een tip voor de geheime proef…

Na het inleveren van de boekjes is er de gelegenheid om de avond gezellig af te sluiten op de afterkwisparty in het Cultuur café van De Pas. Hier kunnen we met zijn alle onder het genot van een drankje napraten over De Hisse Kwis.