‘Geweldig als mensen ontdekken hoe leuk sporten kan zijn.’
‘Geweldig als mensen ontdekken hoe leuk sporten kan zijn.’

‘Geweldig als mensen ontdekken hoe leuk sporten kan zijn.’

Sport

Personal Training is hot! Sport & Healthclub Meer Sports in Heesch heeft intussen twee Personal Trainers in dienst. Vorige week vertelde Angela van de Elzen over haar passie. Deze week stelt Wesley Goossens zich voor.

Doelen stellen
De 24-jarige Wesley is al vanaf het eerste uur bij Meer Sports betrokken. Na zijn opleiding voor sport & bewegingscoördinator werd hij fitness instructeur. Na diverse opleidingen voor personal training is hij sinds afgelopen september echt aan de slag gegaan als personal trainer en met succes! Wesley vertelt: “Ik heb intussen verschillende mensen begeleid in het behalen van hun persoonlijke doelen. Ik start iedere sessie met een kennismakingsgesprek. Dan bepalen we samen wat iemand wil bereiken, welke manier van bewegen iemand prettig vindt, etc. Op basis daarvan maak ik voor iedere training een aantrekkelijk programma.” Op de vraag hoe zo’n training er dan uitziet, antwoordt Wesley: “Elke les is anders. Een combinatie van balans-, conditie- en krachttraining. Uitdagend en met nieuwe oefeningen waarin je jezelf telkens weer overtreft.”

Compleet programma
Meer Sports biedt verschillende programma’s aan. Wesley licht toe: “Belangrijk is om ook het voedingspatroon van de deelnemers te bekijken. Ik kijk naar zaken als lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon en maak dan samen met de deelnemer een voedingsprogramma op maat. Tussendoor kunnen ze me altijd mailen of bellen met vragen. Juist dat persoonlijke contact dat je zo krijgt met een deelnemer, vind ik zo mooi.” vertelt Wesley enthousiast.

Betaalbaar
“Je merkt dat mensen wel willen sporten of afvallen maar dat ze vaak een stok achter de deur nodig hebben om het echt te doen. Ik ben blij dat ik ze daarbij kan helpen. Het is geweldig als mensen ontdekken hoe leuk sporten kan zijn en hoeveel voldoening je eruit kunt halen. Wesley gunt dat iedereen: “Ik vind het belangrijk dat mensen die echt iets willen doen om hun leefstijl te veranderen, dat ook kunnen doen. Daarom hebben we bij Meer Sports vanaf januari een speciale voordeelactie, zodat personal training ook betaalbaar blijft.”

Kijk voor meer informatie over deze en andere trainingen én voor de aantrekkelijke nieuwjaarsvoordeelactie: www.meersports.nl.

‘Geweldig als mensen ontdekken hoe leuk sporten kan zijn.’
‘Geweldig als mensen ontdekken hoe leuk sporten kan zijn.’
Afbeelding
Kunst & Cultuur 29 minuten geleden 50 jarig-jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur en gratis te bezoeken voor Nisseroise inwoners: het..
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 3 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Blog 3 uur geleden Onbetaald verlof en sabbatical
De complete Bronsschat is een van de topstukken van de afdeling Nederland in de Romeinse
tijd in het Rijksmuseum van Oudheden.
Kunst & Cultuur gisteren Bronsschat van Nistelrode na 20 jaar terug!