Vetipak winnaar prestigieuze Gouwe Kreuge
Vetipak winnaar prestigieuze Gouwe Kreuge

Vetipak winnaar prestigieuze Gouwe Kreuge

Sport

Tijdens een druk bezochte en gezellige prinsenreceptie in Krullendonk is bekendgemaakt dat Vetipak de winnaar is van de prestigieuze Gouwe Kreuge 2014. Stichting Carnavalsviering Heesch feliciteert het bedrijf van harte met deze unieke prijs, die prins Porcus XLIII op 25 januari 2014 zal uitreiken. Aansluitend barst dan het Gouwe Kreuge bal los, een gezellige feestavond met medewerking van de band “Slamm”. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Vetipak
Vetipak is in 1997 opgericht in Heesch en is in de daarop volgende jaren uitgegroeid tot een groot en modern bedrijf in onder andere Oss en Veghel. Het bedrijf is erkend als Osse ondernemer van het jaar in 2012 en was in 2013 in de race voor de landelijke titel Entrepeneur of the Year 2013

Kwaliteit van zowel de organisatie als van haar dienstverlening staat altijd voorop en daarnaast draagt Vetipak bij aan de lokale en regionale werkgelegenheid. Dde medewerkers staan altijd klaar om de wensen van hun klanten te vervullen. Deze klanten zijn te vinden in Benelux maar ook vooral in de rest van Europa.
Een bijzonder samenwerkingsverband heeft Vetipak met IBN & de BSW. Samen met deze organisaties geeft het bedrijf mensen met een beperking een kans op werk. Een mooi praktijk voorbeeld van de zogenoemde Corporate Social Responsibility. Daarnaast ondersteunt Vetipak vele initiatieven zoals, de Poolse social club OSStoja en KIKA.

Gouwe Kreuge bal
Op 25 januari 2014 zal de Gouwe Kreuge uitgereikt worden aan Vetipak. Na de officiële uitreiking barst het feest los in de grote zaal van De Pas. De band “Slamm” zal zorgen voor een gezellige feestavond. Met hun ervaring en enthousiasme, het hoge muzikale niveau en verrassende repertoire zorgen de muzikanten voor een boeiende, swingende avond.
Ook Prinselijke Hofkapel de Dors(t)vlegels en de Blue Band zullen een feestsetje spelen, waardoor er voor elk wat wils is. Het Gouwe Kreuge bal belooft een geweldig festijn te worden!
Meer informatie vind je op www.krullendonk.nl of op de facebookpagina van Stichting Carnavalsviering Heesch.


Vetipak winnaar prestigieuze Gouwe Kreuge