Kaartverkoop De Rooie Tesneuzik
Kaartverkoop De Rooie Tesneuzik

Kaartverkoop De Rooie Tesneuzik

Sport

De artiesten van pronkzitting De Rooie Tesneuzik zijn weer volop aan het oefenen en in de weekenden van 10-11 en 17-18 januari 2014 is het weer zover. Dan zullen zij 4 avonden een spetterend optreden verzorgen! De avonden zitten vol met muziek, sketches en buuts. Maar vooral met heel veel humor. Ook al bent u geen echt Hisse, de pronkzittingen zijn ieder jaar weer de moeite waard. Er treden tijdens de avonden 22 artiesten voor u op.

Achter de schermen werken er vele vrijwilligers om dit evenement elk jaar weer te laten slagen. Het 10-koppige bestuur is vanaf september actief om alles tot in de puntjes te regelen, en daarnaast zijn er 30-tal medewerkers die er o.a. voor zorgen dat zaal ’t Tunneke tijdens deze dagen wordt omgebouwd tot een heus theater, dat de techniek goed geregeld is, toneelmeesters, sminkdurskes, strijkdames, fotograaf, cameraman en ga zo maar door.

De kaartverkoop start op Woensdag 27 november om 19.00 uur in ’t Tunneke te Heesch, de zaal is geopend vanaf 18.00 uur.
De kaarten kosten € 12,50 p.p. Als er na de voorverkoop nog kaarten over zijn, zullen deze gekocht kunnen worden bij boekhandel Ceelen aan ’t Dorp te Heesch.

Gelukkig worden we ondersteund door vele sponsoren, heeft u daar interesse in, neem dan gerust contact met ons op. U vindt ons op www.rooietesneuzik.nl of mail naar bestuur@rooietesneuzik.nl


Kaartverkoop De Rooie Tesneuzik