Stichting Carnavalsviering Heesch in een nieuw jasje
Stichting Carnavalsviering Heesch in een nieuw jasje

Stichting Carnavalsviering Heesch in een nieuw jasje

Sport

Stichting Carnavalsviering Heesch begint het carnavalsseizoen 2013-2014 geheel vernieuwd. Afgelopen zomer heeft Gerrit-Jan Leeijen de voorzittershamer overgenomen van Edwin van der Putten. Edwin heeft binnen het bestuur meerdere rollen vervuld. Na Prins te zijn geweest en diverse jaren als bestuursverantwoordelijke voor de optochten in het bestuur te hebben gezeten , heeft Edwin vier jaar lang de rol van voorzitter van Stichting Carnavalsviering Heesch vervuld. Edwin heeft in zijn rol als voorzitter het openbaar Carnaval binnen Heesch naar een hoger plan weten te trekken. Nu draagt hij de voorzittershamer over, maar zal niet verdwijnen binnen de organisatie. Edwin gaat zich nu als voorzitter van de Gouwe Kreuge commissie inzetten.

Naast een nieuwe voorzitter, heeft Stichting Carnavalsviering Heesch ook een nieuwe secretaris: Rian van Orsouw-School. Zij neemt het stokje over van Henk van Herpen. Henk heeft vijf jaar lang de rol van secretaris uitstekend vervuld en was toe aan een nieuwe uitdaging. Henk is portefeuillehouder geworden binnen het algemeen bestuur, en is nu medeverantwoordelijk voor de Krulkrant, het Seniorenbal en de After Party Krullendonk. Daarnaast blijft Henk actief betrokken bij het Maandagavondbal. Namens het gehele bestuur wensen wij Gerrit-Jan, Edwin, Henk en Rian veel succes maar bovenal veel plezier toe.

Naast bovenstaande veranderingen heeft Stichting Carnavalsviering Heesch ook een nieuwe website! Voortaan vindt u alle (achtergrond)informatie, nieuwtjes en foto’s op www.krullendonk.nl! Een nieuwe look, overzichtelijke pagina’s, korte en bondige teksten en mooie foto’s geven u de informatie die u nodig heeft. Bent u al vriend van Stichting Carnavalsviering Heesch op Facebook? Zo niet, word dat dan snel, en blijf op de hoogte van alle ins en outs in Krullendonk.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 2 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur gisteren Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze