Bijzondere avond bij het Afrika-Engakoor in Nistelrode
Bijzondere avond bij het Afrika-Engakoor in Nistelrode

Bijzondere avond bij het Afrika-Engakoor in Nistelrode

Nistelrode

Weet u dat Nistelrode een koor van 75 leden heeft, Het Arika-Engakoor! Weet u dat dit koor al ruim 18 jaar bestaat? Weet u dat we gemiddeld 20 keer per jaar optredens verzorgen? Weet u, dat dit koor zich volledig inzet voor goede doelen? Vooral kleinschalige projecten. Weet u dat de opbrengsten van de collectes voor 100% naar die projecten gaan? Weet u dat onze dirigent, zich geheel belangeloos inzet, en dat het haar lukt om `t niveau steeds hoger te krijgen!

En.. weet u ook dat veel van onze koorleden niet alleen goed kunnen zingen, maar ook heel creatief zijn ?
En dat de opbrengsten van hun creatieve inzet, ook gaan naar de goede doelen? Heeft u belangstelling voor dit unieke koor, en hun creatieve werkstukken, dan nodigen wij u uit om voor maandagavond 21 december van om 19.30 uur.

Kom en breng familie, vrienden en kennissen mee! ( gratis entree). Er is koffie, thee , cake, en Glühwein. We beginnen deze avond met een concert van liederen uit ons repertoire uit Afrika.

Daarna is er een markt met prachtige kerststukken, heerlijke jam, glas in lood, Afrikaanse kleiding, onze eigen cd’s die uitgebracht zijn en nog veel meer.
Wilt u meer informatie over het koor of lid worden, dan kunt u deze avond bij onze dirigent Mayke Hendriks informeren.
Komt, ziet en geniet van de gezelligheid!!

Maandagavond 21 December om 19.30 uur in de zaal van handboog vereniging Ons Genoegen, Zwarte Molenweg 9 5388 EE Nistelrode ( naast de tennisbanen)


Bijzondere avond bij het Afrika-Engakoor in Nistelrode