Toon Raaijmakers & Rien v.d. Akker prolongeren titel clubkampioen
Toon Raaijmakers & Rien v.d. Akker prolongeren titel clubkampioen

Toon Raaijmakers & Rien v.d. Akker prolongeren titel clubkampioen

Nistelrode

Op vrijdag 27 november jl. vond voor de jeu de boulesclub Die Lé de jaarlijkse feestavond met de prijsuitreiking van de zomercompetitie plaats. Met bijna 80 aanwezigen werd het weer een zeer gezellige avond. Tijdens de feestavond vond zoals gebruikelijk ook de prijsuitreiking plaats van de zomercompetitie. Het team Toon Raaijmakers en Rien v.d. Akker wisten evenals vorig jaar de eerste plaats te behalen en prolongeerden daarmee hun titel.

Op de Gildenhof was die avond alles in gereed gebracht om de genodigden een fijne avond te bezorgen. Om 20.00 uur stond de koffie met iets lekkers klaar en werd er een plaatsje gezocht en meteen volop gebuurt. Discjockey Björn draaide intussen rustige achtergrondmuziek. Om 20.30 uur heette voorzitter Jos Bongers iedereen van harte welkom. Even na 21.00 uur was het tijd voor de prijsuitreiking van de zomercompetitie 2015. Totaal namen 41 teams, verdeeld over 3 poules, hieraan deel.

Teruggekeken kan worden op een goed verlopen competitie die uiteindelijk uitmondde in een standenlijst, waarbij de nummers 1 en 2 uit elke poule zich plaatsten voor de finaleronde. Hierin werd een onderlingen halve competitie gespeeld. In de laatste wedstrijd tussen het team Antoon Raaijmakers/Rien v.d. Akker en team Jos v.d. Lee/Piet v.d. Ven moest de beslissing vallen. Na een 12-12 tussenstand trokken Antoon Raaijmakers en Rien v.d. Akker met 13-12 aan het langste eind en prolongeerden daarmee hun titel. 
Zij werden de clubkampioen 2015.

De eindstand ziet er als volgt:
1e plaats Toon Raaijmakers en Rien v.d. Akker
2e plaats Jos v.d. Lee en Piet v.d. Ven
3e plaats Ad Cuijpers en Rien Cuijpers
4e plaats Jos v.d. Heijden en Gradje v.d. Meijde
5e plaats Rien Verstegen en Peter Ludwig
6e plaats Cherry Kocken en Theo v.d. Heijden

Nadat de winnaars de felicitaties hadden ontvangen en hun plaats eer hadden ingenomen kwam plots het trio Rien Cuipers, Leny v.d. Ven en Jo van Breemaat de zaal binnengelopen als BPP: de Ballen Poets Ploeg. In hun act namen zij een aantal leden op de korrel en de manier waarop deze leden het jeu de boulesspel beoefenen. Zij kregen regelmatig de lachers op hun hand en de handen op elkaar. Uiteindelijk lieten zij weten voor een geringe vergoeding de ballen van de leden wel te willen poetsen. Hierna was het tijd om de dansvloer op te gaan en ging de volumeknop van de muziekinstallatie omhoog. Tussendoor waren er lekkere hapjes en werd er ook nog volop gebuurt. Iedereen genoot en vermaakte zich opperbest. Om 01.00 uur sloot de bar en stopte de muziek en waren er voor iedereen nog volop broodjes.

Nadat de laatsten huiswaarts waren gekeerd kon de feestzaal worden opgeruimd en de feestavond met een tevreden gevoel worden afgesloten.

Meer foto...klik hier

Toon Raaijmakers & Rien v.d. Akker prolongeren titel clubkampioen
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 17 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 18 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport 22 uur geleden Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren Kom woensdag 1 mei lekker naar de boerderij!