De Nistel loopt voor Santa Run!
De Nistel loopt voor Santa Run!

De Nistel loopt voor Santa Run!

Nistelrode

'De Nistel' gaat, samen met zoveel mogelijk vrienden, familie en sympathisanten van De NIstel, op zaterdagmiddag 12 december, De Santa Run lopen in Oss. Het wordt een super ludieke actie, waarbij geld opgehaald wordt voor verschillende goede doelen, waar de Nistel er één van is! Het is geen hardloopwedstrijd maar een ludieke loop.

Paul nodigt iedereen enthousiast uit: "Het is de bedoeling om in een kerstmannen-pak een kort parcours te lopen of te wandelen door de binnenstad van Oss. Je kan de hilarische foto's van eerdere edities op www.oss.rotarysantarun.nl bekijken." Op de website staan ook de verschillende goede doelen, het programma, uitleg en tijden. Paul, Kim en Paul hopen dat veel mensen aansluiten: "Wij gaan als 'De Nistel' zelf met zoveel mogelijk deelnemer aan deze run meedoen. Onze vraag is dan ook: loop je ook met ons mee?!?"
Het is de bedoeling dat iedere deelnemer een kerstman-pak aanschaft. Deze zijn voor € 10,- te verkrijgen in het Koffiehuis van De Nistel. Op deze manier steun je het initiatief, sponsor je het goede doel en is tevens je deelnamebewijs voor de run.

Nogmaals: het is geen hardloopwedstrijd, maar een ludieke loop! Iedereen kan meedoen! Jong en oud. Dus neem je familie gerust mee! Mocht je niet kunnen of willen lopen, maar wel iets bij willen dragen, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een of meerdere pakken aan te schaffen en beschikbaar te stellen en daarmee toch te sponsoren.

Schrijf je snel in via de mail: info@de-nistel.nl of bij een bezoekje aan het Koffiehuis. Openingstijden van woensdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Heb jij altijd al een keer kerstman willen zijn? Of heb heb je gewoon zin in een onvergetelijke middag?

"Schrijf je in, kom halen dat pak en wees erbij!" Paul, Kim en Paul

De Nistel loopt voor Santa Run!