Vrouwen ontmoeten vrouwen
Vrouwen ontmoeten vrouwen

Vrouwen ontmoeten vrouwen

Nistelrode

Wegens succes geprolongeerd: Speeddaten op vrijdag 27 november. Onverwachte ontmoetingen, verfrissende ideeën, bijzondere samenwerkingen… Bernheze - Bij iedere VOV Meeting in CC Nesterlé krijgen vrouwen het podium om zich te presenteren en tijdens de laagdrempelig bijeenkomsten. Maar de roep om sneller en effectiever meer mensen te leren kennen en op zoek te gaan naar leuke opdrachten, projecten, klussen of samenwerkingspartners is hoorbaar. Immers netwerken werkt, is de ervaring tijdens de meetings die in het teken staan van speeddaten.

Speeddaten is een beproefde methode om in korte tijd veel mensen kort en krachtig te spreken en daar waar raakvlakken en clicks zijn, praat je daarna rustig samen verder. Ontmoeten, boeien en binden. Dat is waar speeddaten in feite om draait. Eng? Wel nee joh…leuk en lachen! En vergeet niet… niet geschoten, altijd mis... dus thuisblijven is geen optie! Kom en ontmoet heel veel leuke, interessante, betrokken en actieve vrouwen, we kunnen elkaar helpen…verder helpen!

Bovendien wordt deze meeting muzikaal omlijst door Vocaal ensemble All Women. Zij zijn al sinds 1998 actief op diverse podia en onder deskundige leiding van Ien Bouwmans streven zij steeds naar een hoger niveau. All Women heeft een breed repertoire en zingt in verschillende stijlen en talen. Ook staan er enkele gezellige standjes en ter afsluiting van het jaar ontvangen de eerste 50 aanmeldingen een mooie goody bag! Kortom het wordt weer een gezellige en leerzame bijeenkomst. Dus meld je snel aan!
Op www.vovbernheze.nl vind je meer informatie over het aanmelden voor de bijeenkomst op 27 november in CC Nesterlé.