Vrienden van Prinses Irene op weg naar 75 leden!
Vrienden van Prinses Irene op weg naar 75 leden!

Vrienden van Prinses Irene op weg naar 75 leden!

Nistelrode

Het gaat lekker met het werven van leden voor “De Vrienden van Prinses Irene”. Komende week wordt waarschijnlijk al het 75e lid verwelkomt. De Stichting Vrienden van Prinses Irene heeft als doelstelling het ondersteunen van het jeugdvoetbal en jeugdkorfbal. Vanuit het bestuur van Prinses Irene worden jaarlijks 1 tot maximaal 3 projecten voorgedragen aan het bestuur van de stichting, die moeilijk tot niet vanuit de reguliere begroting betaald kunnen worden.

Iedereen die Prinses Irene een warm hart toedraagt kan lid worden.(Oud)leden, bedrijven (ZZP ’ers), vaders, moeders, opa’s, oma’s, teams, families maar ook groepen van mensen.

De leden van De Vrienden krijgen een vermelding op een speciaal bord dat aan de voorkant van de kantine komt te hangen. Het lidmaatschap bedraagt € 50,-. per jaar, leden van de supportersclub kunnen een korting krijgen van € 10,-. als ze dat willen. Daarnaast krijgen de leden een seizoenkaart, vermelding op een speciale pagina op de website en men krijgt een uitnodiging voor de jaarlijkse vrijwilligers- en sponsoravond en de nieuwjaarsreceptie.

Wil je lid worden? Stuur dan een mailtje naar info@rksvprinsesirene.nl of naar de secretaris van De Vrienden van Prinses Irene Adri van Lokven; Adrivanlokven@gmail.com of telefoon 06-52017396.

Vrienden van Prinses Irene op weg naar 75 leden!