De laatste loodjes

Sport

De tijd begint te dringen…is het gelukt?... Is ook dit jaar de geheimraad erin geslaagd om de mooiste, prachtigste, schônste en belangrijkste mens van het Weversrijk te vinden? We hebben een jaar van Prins Willy d’n Urste mogen genieten en gaan dit heerschap binnenkort afvoeren… Een oud Hollands spreekwoord vertelt ons echter geen oude schoenen weg te gooien voor er nieuwe gevonden zijn. Daarom zijn alle uithoeken van het Weversrijk zorgvuldig doorzocht en je had, bij goed opletten, menig spiedend oog kunnen waarnemen om de nieuwe dorstlustige Hoogheid te ontdekken.

Een nieuwe Prins die natuurlijk weer beter, mooier en prachtiger is dan dat zijn (of haar) illustere voorgangers waren. Een Prins die samen met zijn Adjudant, de kersverse Durskes en alle Wevers en Weverinnekes het komend carnaval met verve zal vieren en ons zal voorgaan in het feestgedruis, ons zal leiden in het proosten op de goede dingen en in het Weversrijk de gezelligheid tot grote hoogte zal stuwen. Zowaar een stevige opdracht maar de leden van de geheimraad kennende, zullen ze daar weer prima in geslaagd zijn.

En wat is er nu mooier dan het onthullen van de nieuwe Prins te kunnen doen in een gloednieuwe residentie, zaal ‘t Tramstation! Op 7 november is het zover. Om 22.11 uur zal de nieuwe Prins onthuld worden! Natuurlijk niet voordat we de nu nog heersende Prins Willy d’n Urste ontdaan hebben van scepter en mantel en hij vakkundig afgevoerd is. Om 20.00 uur opent de residentie haar deuren en om 20.30 uur begint het officiële programma.

Ongetwijfeld wordt het een prachtavond waar je vanaf het begin bij moet zijn! Dit is zo’n avond waar je achteraf van moet kunnen zeggen: “Ik was erbij!!”

Tot de 7e november! Tot ziens in Residentie ’t Tramstation!

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 18 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 18 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze