Geachte toekomstige Ex-Prins Willy,
Geachte toekomstige Ex-Prins Willy,

Geachte toekomstige Ex-Prins Willy,

Sport

Het is dan gelukkig bijna echt zo ver. Wat is het toch moeilijk om tegen iedereen je mond te moeten houden. Maar zaterdagavond 7 november dan ben ik de skonste, moiste en belangrijkste mens van ‘t Weversrijk: De PRINS!

Wat zal ik blij zijn als het 7 november is en dat iedereen kan zien wie de Prins van ons Weversrijk is voor het komende carnavalsseizoen. Ook ik heb gezien hoe je daar stond te genieten. Dat was ik ook zeker van plan om te gaan doen met mijn persoonlijke Adjudant en onze Durskes. Dan kan ik eindelijk zeggen dat ik de nieuwe Prins van het Weversrijk ben, wat hebben we er zin in!

Je gaf in jouw brief als advies: ‘geniet ervan want het is voorbij voordat je het weet.’ Iedere Prins die ik ooit gesproken heb, geeft dit aan. Deze tip ga ik dan ook zeker gebruiken en ik zal van ieder moment optimaal genieten. Mijn Adjudant en ik beseffen ons dan ook dat we dit jaar een heel speciaal jaar gaan meemaken met jou en de rest van Carnavalsstichting de Wevers, muziekkapel De Durzakkers en het hele Weversrijk.

De drie tips die je hebt gegeven zijn heel erg goed van je:
• Over die kleren ben ik heel blij, want dat laat bij mij ook nog wel eens te wensen over. Daarom ben ik ook blij dat mijn eigen Durske, Vorst Mario en zijn Durske Josette daar ook mee voor zorgen;
• Over het Nisserois volkslied hoef ik me gelukkig geen zorgen te maken, dat is me met de paplepel in gegoten. Het Weverslied is bij mij ook niet geheel vreemd;
• Die over de zenuwen is een belangrijke. Hoe ik dit ga doen weet ik nog niet precies. Ik moet ze nog tot 7 november in bedwang houden. Maar dit gaat me zeker lukken.

Beste Ex-Prins Willy,
Ik, als 49e Prins van het Weversrijk, en aanstaande Baron van ’t Kentje tot Geenend, zich uitstrekkende van Donsel tot Meijnsel, van de Loo tot de Rakt, (was je in jouw brief vergeten), ik ga genieten, ik ga meemaken, ik ga vieren en ik ga beleven. Samen met mijn Adjudant en onze Durskes gaan we dit nu al nooit vergeten. In het voortraject hebben we al veel plezier gehad, en ik las in jouw brief hoe de rest van het Carnavalsseizoen is geweest. Ik weet zeker dat wij ook een heel mooi jaar tegemoet gaan.

7 november, het is al dichtbij! Dan mag ik eindelijk roepen dat ik een jaar lang de Prins van het Weversrijk ben!! Ik heb al vele jaren Carnaval mee gemaakt, ik heb in mijn leven nog niet 1 jaar carnaval in het Weversrijk gemist. Spannend is het zeker en ik ben benieuwd hoe onze onthulling gaat worden. Maar vooral na de onthulling wordt het genieten met z’n allen!

Deze laatste loodjes zijn wel heel erg zwaar!!

Als je bij je ouders komt en die blijken 7 november al iets gepland te hebben, hoe krijg je het dan voor elkaar dat ze dan toch kunnen komen? Gelukkig hebben we nog een week om daar over na te denken. En ook dat gaat helemaal goed komen….
Wij gaan samen met de geheimraad nog een spannende week tegemoet. Wij zijn nu al aan het genieten en we gaan dat nog veel meer doen. Toekomstig Ex-Prins Willy het komt zeker goed!

Met vriendelijk Groet,
Toekomstig Prins van het Weversrijk, en aanstaande Baron van ’t Kentje tot Geenend.

Geachte toekomstige Ex-Prins Willy,