Start inschrijving Nisseroise Kwis!
Start inschrijving Nisseroise Kwis!

Start inschrijving Nisseroise Kwis!

Nistelrode

Op 1 november, om exact 0.00 uur, start de inschrijving voor de jubileum editie van de Nisseroise Kwis. Onze dorpskwis bestaat 5 jaar en heeft daarom dit jaar een feestelijk karakter. Stel een groep samen om op maandag 28 december als team de hersens te kraken op opnieuw 110 vragen én een geheime opdracht.

Aanmelden tot 15 december

Meld je team aan via onze website www.nisseroisekwis.nl om op 28 december mee te kunnen spelen. Jij en je team kunnen je dan buigen over het kwisboek gevuld met 110 vragen verdeeld over 11 categorieën. Ook nodigt de organisatie per team één deelnemer uit voor de geheime opdracht. Na een muziekkennis-test, een IQ-test en vorig jaar een heuse Shuttle run-test, willen we ook dit jaar de unieke vaardigheden van jullie team testen. Welke vaardigheden we dit jaar toetsen blijft nog geheim tot 28 december.

Nisseroise Kwis-avond
Op maandag 28 december 2015 kan het kwisboek vanaf 18:30 uur afgehaald worden in Partycentrum ’t Maxend. Jouw team heeft dan tot uiterlijk 23.30 uur de tijd om de vragen te beantwoorden en het kwisboek weer in te leveren. Na het kwissen kan er in Partycentrum ’t Maxend gezellig nagepraat worden over de kwis.

Uitslag-/feestavond
Zet ook alvast de datum van de uitslag-/feestavond in je agenda.
Deze is op zaterdag 9 januari 2016, eveneens in Partycentrum `t Maxend.

De Nisseroise Kwis...denk daar maar eens over na!

Start inschrijving Nisseroise Kwis!