Boerenbruiloft legt aan in ‘t Tramstation.
Boerenbruiloft legt aan in ‘t Tramstation.

Boerenbruiloft legt aan in ‘t Tramstation.

Sport

De boerenbruiloft werd tientallen jaren op een ludieke wijze georganiseerd door de EX-leden van CS de Wevers in Nistelrode bij partycentrum ’t Maxend. Door het stoppen van de Ex-leden als organisatie zijn nieuwe organisatieleden opgestaan. Alex, Jo-Anne en Inge zijn enthousiast aan de slag gegaan om in korte tijd dit feest weer neer te zetten. Op zaterdagmiddag zal Burgemeester Moorman de officiële taken op zich nemen.

Vanaf dit jaar zal dit evenement zich het ene jaar bij ’t Tramstation en het andere jaar bij ’t Maxend laten organiseren. Dit jaar hebben de ex-leden hun afscheid als club, op dezelfde tijd als dat ze jarenlang hun boerenbruiloft organiseerden. Op een ludieke wijze zal dit in cafe ’t Maxend gaan gebeuren.
Het bruidspaar Mike v.d. Wielen en Daphne v.d. Heijden zijn er klaar voor en zullen tussen 13.33 en 13.55 uur binnen lopen in zaal ’t Tramstation. De ceremonie meester en burgemeester Marieke Moorman zorgen dat het officiele gedeelte goed gaat verlopen. Hierna zullen de getuigen nog hun beste beentje voordragen. Aansluitend om 14.44 uur kunnen de gasten het bruidspaar feliciteren. Cadeaus worden dit jaar niet geveild maar zijn voor het bruidspaar. Hierna gaat het feest met DJ Genus van start en zal dit doorgaan tot in de late avonduren.
Ook voor de kinderen zal er een luchtkussen staan, zodat iedereen zich kan vermaken.

Boerenbruiloft legt aan in ‘t Tramstation.