De laatste kaarten
De laatste kaarten

De laatste kaarten

Sport

De Weverszittingen op de zaterdagen 24 en 31 januari 2015 in sporthal De Overbeek staan voor de deur en er zijn nog enkele kaarten te koop! Let op: de eerste zitting is nagenoeg uitverkocht, dus wees daar snel bij. We hebben weer een keur aan Nisseroise artiesten en de after party van de eerste zitting wordt opgeluisterd door Band Baby Blue! De kaarten zijn verkrijgbaar bij Nelissen Dranken. De zittingen van Prins Willy d'n Urste wil je toch zeker niet missen?!

Daags na de eerste zitting, op zondag 25 januari, eveneens in de Overbeek, wordt de Jeugdzitting georganiseerd. Zie zelf wie de opvolgers zijn van Jeugdprins Mike en Jeugdadjudant Rick. En wie zit er dit jaar in de Jeugd-Raad van 11? Na de onthulling volgt de Jeugdzitting met Nisseroise kids die hun talenten zullen laten zien. Nieuw dit jaar is dat de presentatie plaats vindt door Bo en Babs, bekend van het jeugdcarnaval in de tent! Na afloop van de zitting is er het sokkenbal, waar Bo en Babs een optreden zullen verzorgen.

Iedereen is welkom, de entree is gratis!

Traditiegetrouw is het op maandag na het eerste zittingsweekend - dit jaar op 26 januari dus - tijd voor de Emmertjesactie. Dit jaar kan het ook op dinsdag de krant bij u in de brievenbus vallen. De leden en vrijwilligers van CS De Wevers trotseren weer en wind om u de Carnavalskrant, de krant van Prins Willy, te bezorgen. De krant is gratis, maar een bijdrage voor het Ziekenbezoek op Carnavalszaterdag wordt zeer op prijs gesteld!

Na dinsdag 27 januari geen krant ontvangen? Altijd melden bij redactie@de-wevers.com

De laatste kaarten