Op naar de Weverszittingen!
Op naar de Weverszittingen!

Op naar de Weverszittingen!

Sport

Nu de laatste kerstdiners achter de rug zijn en de laatste pijlen de lucht in zijn geschoten, staat het volgende feestje op het programma: Carnaval. Dit jaar behoorlijk vroeg in het jaar – Carnavalszondag valt op 15 februari – daarom zijn de zittingen beide in januari, namelijk op de 24e en de 31e. Ook dit jaar zijn de Weverszittingen in Sporthal de Overbeek, die door CS De Wevers weer omgetoverd zal worden tot Carnavalspaleis. Na de eerste zitting hebben we tijdens de after party een spectaculair optreden van de band Baby Blue, zeker iets om niet te missen!

De voorverkoop is dus vroeg in het jaar. Deze vindt plaats op 8 januari bij de Rainbow, van 19:00 uur tot 20:00 uur.
Wees er snel bij, want op=op.


Natuurlijk is er voor de kids weer de eigen Jeugdzitting, deze is op 25 januari. Terwijl de ouders tevreden nagenieten van de grote zitting daags van te voren, zal het nieuwe Jeugdpaar worden onthuld. Wie zijn de opvolgers van Jeugdprins Mike en Jeugdadjudant Rick, die het afgelopen jaar bij het jeugdcarnaval de kar zo voortreffelijk hebben getrokken?

Onze Weversvlaggen zijn ook weer te koop. U kunt deze kopen tijdens de Weverszittingen en de Jeugdzitting en buiten deze dagen ook bij Dio The Readshop en bij Ari-Jenne. Vanaf de zittingen tot en met het Carnaval kunnen deze weer buiten worden gehangen, en natuurlijk zou het geweldig zijn als iedereen die Carnaval een warm hart toedraagt zijn of haar huis zo mooi mogelijk versiert!

www.de-wevers.com

Op naar de Weverszittingen!