Wil jij ook energie krijgen van BECO?
Wil jij ook energie krijgen van BECO?

Wil jij ook energie krijgen van BECO?

Algemeen

Alle vrijwilligers rondom BECO hebben in hun werkgroepen flink de schouders eronder gezet om BECO bekend te maken bij alle inwoners. Het was al de moeite waard om lid te worden van BECO, gezien alle voordelen die het lidmaatschap bood, maar per 1 januari 2015 wordt het nóg interessanter om lid te worden.

BECO wordt namelijk energieleverancier! BECO gaat groene, eerlijke en duurzame stroom leveren aan inwoners van Berheze. Eerlijke groene stroom, helemaal van ons, echt onafhankelijk en helemaal vóór ons!
Per 1 januari kunt u ook energie krijgen van BECO. Via onze website: www.bernhezerenergie.nl kunt u alle informatie lezen en een formulier invullen als u van al het BECO-nieuws op de hoogte gehouden wil worden.

Wij zoeken een sociaal media kenner
Om inwoners actief op de hoogte te houden, via allerlei mediakanalen, van het BECO-nieuws zijn wij als communicatiegroep energiek op zoek naar iemand die ons wil ondersteunen op sociaal media gebied. Iemand die het nieuws via de Twitter en Facebookaccounts voor ons uit wil zetten. Het kost je een klein uurtje per week en is op vrijwillige basis, want zo werken we allemaal bij BECO. Dus als jij energie wil krijgen van BECO door ons als communicatiewerkgroep te helpen op sociaal media gebied, dan kun je contact opnemen met onze voorzitter, Mathieu Bosch: info@arttekst.nl. Je wordt met open armen ontvangen en je helpt met een heleboel andere vrijwilligers mee aan het bouwen van een prachtig, groen en duurzaam project in Bernheze.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 16 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 16 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze