Hallo Prins Gertjan den urste,
Hallo Prins Gertjan den urste,

Hallo Prins Gertjan den urste,

Sport

Bedankt, (bijna ex-)Prins van het Weversrijk voor het afgelopen jaar, het is een geslaagd Carnavalsseizoen geweest. Het was geweldig om te zien hoe jullie, jij en je persoonlijke adjudant, er van genoten van de vele leuke momenten. En ik had vaak gedacht, dat zou ik ook wel eens willen, later als ik groot ben. En nu, bijna een jaar later, ben ik niet veel groter geworden, maar toch. Maar nu nog een paar dagen en dan mag ik het eindelijk met mijn adjudant samen keihard uitschreeuwen: "Wij zijn de nieuwe Prins en adjudant van het Weversrijk!" En zeker trots om jullie op te mogen volgen. Tjee, wat is het moeilijk om tegen niemand iets te zeggen, en zeker niet alleen voor mij (wat dacht je van mijn durske).

Maar ik ga het zeker proberen om het net zo goed te doen als jij afgelopen jaar hebt gedaan, ook al valt dat niet mee. En dat het een geweldig jaar gaat worden, dat denk ik wel. Zoals ik je nog hoor praten over de leuke momenten van het afgelopen jaar, krijg ik er ontzettend veel zin in. En met de hulp die je mij hebt toegezegd, kan het niet mis gaan. Nogmaals, Prins Gertjan, bedankt voor het afgelopen Carnavalsjaar. Ik heb ervan genoten om te zien hoe gemakkelijk dat jij het had om onze Prins te zijn.

Nu nog een paar nachtjes slapen en dan is het voor jou voorbij, en voor ons het begin. Nogmaals bedankt, en we pakken er zaterdag samen eentje op.

Met vriendelijke groet,

De Toekomstige Prins ...... d'n ......

Hallo Prins Gertjan den urste,
Afbeelding
Vitaliteit 2 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 21 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 22 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 22 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport 22 apr, 11:41 Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode