Op de koffie bij Cees van Schadewijk
Op de koffie bij Cees van Schadewijk

Op de koffie bij Cees van Schadewijk

Op de koffie bij

Cees van Schadewijk (33) speelde onlangs zijn 250ste wedstrijd in het eerste elftal van voetbalclub Prinses Irene. Een speciale gebeurtenis, maar het volgende bij-zondere moment staat weer voor de deur: Cees wordt papa.

Eind juli is Margo Fijneman, Cees zijn vriendin met wie hij sinds vier jaar een koppel vormt en twee jaar samenwoont, uitgerekend. “Dat zal een grote verandering zijn”, vertelt Cees, die in zijn dagelijks leven veel werkt met computers. “Ik ben internet marketeer. Ik probeer zo veel mogelijk mensen naar websites te leiden.”

Cees is al acht jaar werkzaam voor Totaalmarkt, een woonspeciaalzaak op het internet met onder andere een vestiging op de Canadabaan in Nistelrode. Cees zorgt dat de consument online de weg naar de zaak kan vinden. “Totaalmarkt bestaat uit dertien woonwebwinkels, die elk gespecialiseerd zijn in één branche. Zo hebben we bijvoorbeeld een winkel voor badkamers, maar ook voor elektra, deuren en tegels.”

Google
Google.nl is erg belangrijk voor Cees. “Mensen gaan zich op internet oriënteren naar producten die ze willen gaan aanschaffen en gebruiken daarvoor in de eerste instantie Google. Ik maak de site van Totaalmarkt vindbaar in Google en zorg ervoor dat mensen via die weg op onze site komen. Vervolgens is het natuurlijk de kunst om mensen te laten converteren.” Met hoe een website is vormgegeven heeft Cees weinig te maken. “Daar hebben we designers voor. Wel heb ik veel te maken met de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid van de sites. Ik denk mee over de site en analyseer bijvoorbeeld het afrekenproces.”

Naast Totaalmarkt heeft Cees zijn eigen bedrijfje Reaching Internet Marketing waarmee hij bedrijven online bereikbaar maakt en is hij partner bij Lab.101, een online marketingbedrijf in Uden. De weinige vrije tijd die overblijft, steekt hij vooral in het voetbal. “Ik train twee keer in de week en speel op zondag wedstrijden.” Nu het voetbalseizoen er op zit, legt Cees de voetbal even opzij en pakt hij het tennisracket uit de kast. “In de zomer tennis ik bij Telro. Dat vind ik leuk om te doen, maar tennis komt op de tweede plaats. Mijn hart ligt bij het voetbal.”

Ibiza
Cees is een fervent muziekliefhebber. “Ik hou eigenlijk van alle soorten muziek. Nederlandstalig en piratenmuziek, maar vooral van dance. Ik ga ook regelmatig naar Dance festivals. Ook van vakanties geniet ik, waarbij Ibiza mijn favoriete bestemming is. Ik ben er al een keer of acht naar geweest. Daar spelen al die goede dj’s, zoals Tiësto en Armin van Buuren.” Cees luistert overdag gewoon naar de radiozender 3FM. “Ik hou van Di-rect. Dat nummer waarmee Ilse de Lange en Waylon meededen aan het Songfestival vind ik ook mooi, maar dat festival heb ik verder niet gevolgd.”

Brazilië
“Het WK voetbal ga ik wel volgen, maar ik heb eerlijk gezegd weinig vertrouwen in het Nederlands elftal. Nu volg ik het voetbal ook veel minder dan vroeger. Toen keek ik iedere wedstrijd”, zegt Cees, die ook graag naar andere sporten kijkt. “Tennis en wielrennen vind ik ook leuk om te kijken. Zelf heb ik ook gefietst. Met mijn wielrenfiets door de Pyreneeën en de Alpen in Frankrijk, maar nu heb ik daar geen tijd meer voor. Voetballen blijft het leukst. Ik blijf nog wel een jaar voetballen bij Prinses Irene. Ik ben 33 en voel me nog steeds erg fit. Ik heb zin in volgend seizoen, maar ik kijk natuurlijk het meest uit naar de geboorte van ons kind.”

Op de koffie bij Cees van Schadewijk
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 1 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 21 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 21 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren St. Buurtvoedselbos Bernheze