Jan van Tilburg: Wever van het jaar 2014
Jan van Tilburg: Wever van het jaar 2014

Jan van Tilburg: Wever van het jaar 2014

Sport


Na de sleuteloverhandiging aan Prins Gertjan I werd het tijd voor de voorzitter; Hertwin van der Wijst om de Wever van het jaar 2014 voor te stellen. Een man die een hele organisatie vertegenwoordigd. Hij is het boegbeeld van de organisatie en stond samen met zijn vrouw aan de start van deze organisatie. De organisatie staat in het midden in de NIsseroise samenleving. Ze maken er deel van uit en dat lieten ze enkele jaren geleden al zien bij het 60 jaar bestaan. Ze zetten al vele jaren Nisseroi op de kaart en de Wever van het jaar ziet er altijd onberispelijk uit.
Nog geen jaar geleden vierde hij zijn 90ste verjaardag en kreeg die dag de erepenning van de gemeente. Het is geen verrassing meer dat in ons 37ste carnavalsseizoen van CS De Wevers: Wever van het jaar 2014 is: Jan van Tilburg.
Prins Gertjan reikte de oorkonde aan en feliciteerde de heer van Tilburg met zijn titel, waarna alle aanwezige dit goede voorbeeld volgde.

Jan van Tilburg: Wever van het jaar 2014
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze