C.V. De Hossende Wevers vieren Carnaval
C.V. De Hossende Wevers vieren Carnaval

C.V. De Hossende Wevers vieren Carnaval

Sport

Terwijl andere Carnavalsverenigingen nog in de startblokken staan, is Carnavalsvereniging De Hossende Wevers al hard op weg om voor de 50e keer fantastisch Carnaval te vieren.

Samen met Kastelein Peter van den Akker, uitbater van Partycentrum 't Maxend te Nistelrode, kunnen wij nu vertellen dat de Super Top-40 Coverband ECLIPS XL zal spelen tijdens het openingsbal van Carnaval 2014, op zaterdag 1 maart a.s. Deze Feestmakers zullen er, samen met onze Prins Ron I & Prinses Corrine en Jeugdprinses Daniëlle, voor zorgen dat er die avond het dak vanaf gaat in Partycentrum 't Maxend. Polonaise - HipHop - Rock & Roll - Soul - Nederlandstalig...... ze spelen het allemaal en goed ook !!!

Omdat C.V. De Hossende Wevers dit jaar 50 Jaar bestaat, is er dankzij onze sponsors ruimte voor een aantal extra's. Dat wordt niet alleen op zaterdag 12 april groots gevierd, maar ook met Carnaval laten we ons al van onze beste kant zien. Zaterdagavond met Carnaval bij C.V. De Hossende Wevers in Partycentrum 't Maxend, staat ieder jaar opnieuw weer garant voor een prachtige openingsavond met Carnaval. Altijd Live-muziek, altijd een kapel, altijd goede bediening en altijd lekkere hapjes en dat voor een afkoopprijs van maar 25 euro per persoon. Waar kan dat nog met Carnaval ??? Bij C.V. De Hossende Wevers in Partycentrum 't Maxend.

C.V. De Hossende Wevers viert, als oudste Carnavalsvereniging van Nistelrode, al 50 jaar gezellig & betaalbaar carnaval. Wij nodigen dan ook jong & oud uit, om een van onze activiteiten te bezoeken en kennis te komen maken met de oudste en gezelligste Carnavalsvereniging van ons dorp.

C.V. De Hossende Wevers vieren Carnaval
C.V. De Hossende Wevers vieren Carnaval