Wat verzekert u in 2014?
Wat verzekert u in 2014?

Wat verzekert u in 2014?

Gemeentenieuws

De verzekeringsbehoeften van uw bedrijf wijzigen door nieuwe wet- en regelgeving en door economische en maatschappelijke veranderingen. Wat gaat er spelen in 2014?

Een belangrijke verandering per 1 januari 2014: u draagt via een nieuwe gedifferentieerde premie bij aan ziektekosten van flexwerkers. De premie wordt per werkgever vastgesteld en is afhankelijk van het arbeidsongeschiktheidsrisico in uw onderneming. Maakt u vaak gebruik van flexwerkers? Laat ons dan uitzoeken hoe de wetswijziging voor u uitpakt en hoe u zich het best tegen dit risico verzekert.

Employee benefits
Als de voortekenen juist zijn trekt de economie weer aan in 2014. Dat kan ertoe leiden dat u nieuwe werknemers in dienst wilt nemen. Met een goed pakket aan employee benefits profileert u zich als een goede werkgever. Ook zult u zich dit jaar moeten voorbereiden op de werkkostenregeling die per 1 januari 2015 van kracht wordt. U mag dan maximaal 1,5% van het totale fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers. Is ook dit een aanleiding om uw employee benefits te herzien?

Cyberverzekering
Het Verbond van Verzekeraars verwacht dat een bedrijfsdekking voor cyberrisico's op korte termijn net zo normaal zal zijn als een brand- of aansprakelijkheidsverzekering. De bedrijfscontinuïteit kan namelijk net zo goed door cyberrisico's in gevaar komen als door een brand of diefstal. Zijn cyberincidenten ook voor uw bedrijf een risico? Vraag ons naar de verzekeringsoplossingen.
Analyse en advies
Wat uw verzekeringsbehoeften zijn in 2014 is helemaal afhankelijk van uw bedrijf en uw mogelijkheden om schadekosten zelf te betalen. De overgang van het ene naar het andere jaar is altijd een mooi moment om de verzekeringen weer eens tegen het licht te houden. Neem contact op met ons kantoor voor een risicoanalyse en een verzekeringscheck.