17e keer Nisseroise kletsavond
17e keer Nisseroise kletsavond

17e keer Nisseroise kletsavond

Nistelrode

Donderdag 16 januari gaat het weer gebeuren in Nistelrode. Daar word namelijk voor de 17e keer de Nisseroise Kletsavond georganiseerd. In een gezellige sfeer zullen maar liefst 6 tonpraters hun debuut te gehore brengen.

Dit zorgt dan ook voor hilarische taferelen. Tonproaters ( brabants) of buutereednen (limburgs) is een gebruik voorafgaand aan en tijdens carnaval. Een ‘tonprater’ speelt in een op een podium geplaatste ton een bepaald typetje en maakt daarbij grappen en woordspelingen. Tonpraten is te omschrijven als amateurcabaret, uitgevoerd in een plaatselijk dialect van de tonpraters. Sommige tonpraters zijn door de jaren heen bekende gezichten geworden in Nistelrode. Deze avond staan dan ook weer toppers in de ton. Wat dacht je van Rob Scheepers, Jan Schellekens, Hans Eijkemans, Freddy vd Elzen, Rob Scheepers (andere) en Wichard de Benis. Deze zullen begeleid worden door de Nisseroise hofkapel.

Aanvang van deze avond is 20.00 uur, maar de zaal is al vanaf 19.00 open. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Maar natuurlijk ook leuk om cadeau te geven .

Kom dus donderdagavond 16 januari naar partycentrum ’t Maxend in Nistelrode. Entree is € 11.00. Voor meer info tel. 0412-611251




17e keer Nisseroise kletsavond