Prinsenreceptie verrast de Prins.
Prinsenreceptie verrast de Prins.

Prinsenreceptie verrast de Prins.

Sport

Een prachtige middag in zaal 't Tramstation. De prinsenreceptie was drukbezocht, ook al hield de organisatie er strak de hand in, het klokje tikte sneller dan het programma mee kon. De ene na de andere bezoekers kwamen langs om Prins Gertjan I en zijn Adjudant Charl te feliciteren en hun durkskes natuurlijk.

Het ging natuurlijk over het facebookgebruik van de prins en zijn vele vrijwilligersbanen. Ook na deze middag liet de Prins weten via Facebook: "Wat een fantastische dag! Zoveel belangstelling, zoveel felicitaties, zoveel hartelijkheid! Met recht vooraf al getipt als 1 van de mooiste dagen van het prinsschap! Mijn durske en ik hebben genoten! En als ik mijn adjudant en zijn durske zag, hebben die hetzelfde gedaan! Super! Allemaal heel heeeel erg bedankt!" 

Nadat de stichting en de familie als eerste de Prins hadden gefeliciteerd, kon de rij opvolgend langskomen. Schoonzus van de prins kwam als dansgarde. Dit was eerder ooit geroepen: "Als jij prins wordt, kom ik als dansgarde!" En zo kon het gebeuren dat er een onbekende huppel mee het podium opkwam. Muziek, dans en carnavalssteken volgden elkaar in ras tempo op.

De huppeltjes, carnavalsverenigingen uit Vorstenbosch, Berghem, Zeeland, Uden, Heesch en de Peelknijnen kwamen langs en hadden allen een mooi bezoek in petto. Stichting Pinksterfeesten trapte het 40-jarig jubileum af. De organisatie van de stichting is druk bezig om voor het jubileum vanalles te organiseren, maar hier op de prinsenreceptie van Prins Gertjan I konden ze het niet nalaten om buiten medeweten van de voorzitter om, een eigen drankje te presenteren: PinksterShot en 't Pinkstertje...
Nardje, Vrienden van de prins, vrienden van de adjudant, de Exleden, Muziekkapel Nie te geleuven, Rien Wijdeven, Xlee2, Ex-Ex leden, Postbodes - collega's durske Monique, De ZeilBoykes en nog vele meer.. ze feliciteerden allen het Prinsenpaar en hun Adjudant. 
Een geslaagde middag.

Zie de fotoimpressie hier... klik hier

Prinsenreceptie verrast de Prins.
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 7 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze