Prins Gertjan I:
Prins Gertjan I: "Wij schiete ons doel nie vurbè !"

Prins Gertjan I: "Wij schiete ons doel nie vurbè !"

Sport

Een druk baasje: Gertjan Hermes, we kennen hem als Voorzitter van Stichting Pinksterfeesten en al jaren is hij de keepertrainer bij Rksv Prinses Irene. In het dagelijks leven werkt hij voor Corporate Information Security Officer bij Ctac N.V. in Den Bosch. Druk met computers. Gertjan is getrouwd met Monique Koenen, opgegroeid op Menzel. Nu wonen ze samen met hun drie zonen; Karsten van 15, Krijn van 14 en Tieme van 10, op Over den Dries. 

“Mijn persoonlijke adjudant is Charl v.d. Wielen. Samen al sinds een aantal jaren op carnavalspad en ons durskes kunnen het gruwelijk goed met elkaar vinden. Op een of andere manier komen we met allerlei durpse activiteiten altijd bij elkaar, of het nu carnaval is of wandeldriedaagse.”, vertelt Gertjan.
Gertjan werd gebeld door Hertwin en hoefde er geen seconde over nadenken. Ik had wel het besef dat dit wel iets was om goed met mijn durske over te hebben. Na een paar dagen er goed over te hebben gesproken heb ik volmondig JA kunnen zeggen.
Dit jaar zullen ze samen met de carnavalsstichting vele nieuwe herinneringen gaan maken, die eigenlijk vorig jaar al begonnen zijn. “Afgelopen jaar kwamen we een keer bij nachtelijke thuiskomst buurman Bas v.d. Oever buiten tegen. Hij had geen sleutel bij, dus de halve raad van elf op de eier zou krijgen maar geen sleutel bij zich had. Onze voordeur stond toch open en voor we het wisten zat de halve raad met durskes bij ons in de keuken en was het een drukte en erg gezellig. Dá’s nou carnaval voor mij! Maar natuurlijk ook de Faudte Bruiloft en nog veel meer leuke en maffe dingen!!”, Gertjan heeft er veel zin, dat is ook wat de slagan zegt: Wij schiete ons doel nie vurbè..!!!

De persoonlijk adjudant Charl van Wim van Janus van der Wielen uit de Lindestraat
Ze behaalde de 2e plaats bij de Nisseroisse Kwis en als leider bij Pr.Irene en is getrouwd met Wilma Dekkers van Nol de Visser uit Malse Arkeldurp ( Ammerzoden) en 4 kinderen, Dominique 23jaar Yanicke 20jaar Davin 16jaar en Joran 10jaar. Hij is allround monteur in de bouw van luxe yachten in Den Bosch.
Vrienden en tot stand gekomen door de beide durskes.
In de stromende regen bij de afsluiting van de kindervakantieweek op de parkeerplaats. Ik heb er niet zo lang over hoeven nadenken , die zelfde dag heb ik het Gert-Jan nog laten weten, het is toch een grote eer om heel de carnaval lang de prins te staan.
Op zijn Brabants viert hij het liefst carnaval, samen met Gert-Jan geintjes maken en kijkend naar de foto's van de ex-prinsen (en zeggen dat is iets voor jou) niets vermoedend dat de voorzitter achter ons stond.

Prins Gertjan I: