En dan is het bijna weer zover
En dan is het bijna weer zover

En dan is het bijna weer zover

Sport

Na een geweldig seizoen 2013 waarin Prins Henk de scepter heeft gezwaaid, en na een welverdiende rustperiode voor alle Nisseroise Carnavalsvierders staat het nieuwe Carnavalsseizoen vol ongeduld op de deur te kloppen.

Maar voor het zover is, moet er eerst nog worden bepaald wat voor het nieuwe jaar het Carnavalslied van het Weversrijk moet worden. De lat ligt hoog, de dames van Jong Belegen worden bijna onoverwinnelijk geacht, maar toch zijn de diverse groepjes druk bezig met oefenen voor het Liedjesbal. Een week daarna is dan toch de officiële opening van het Carnavalsseizoen, voor het eerst dit jaar in 't Tramstation. Op hetzelfde podium kan een week erna de kersverse Prins worden gefeliciteerd tijdens de Prinsenreceptie.

Maar voor het zover is kan het Prinsenraden beginnen. Wie o wie is toch de 47e Prins van het Weversrijk? Wie is die mysterieuze opvolger van Prins Henk d'n urste en wie neemt hij mee als zijn adjudant? Voor wie het heeft gemist de eerste drie hints waren: We dréijèn ut nou 's nie um, hij houdt van Nederland en Oh God, we goan ut schip in. Tijdens het liedjesbal zal de voorzitter van Carnavalsstichting de Wevers nog enkele hints prijsgeven. Maar aankomende weken zal er ook zeker meer in de media over de nieuwe Prins komen te staan. Houd daarvoor de site van mooinisseroi.nl en CS De Wevers in de gaten.

Het programma aankomende weken:

- 26 oktober 2013: Het Bernheze'r Liedjesbal in zaal 't Maxend, aanvang 20:00u
- 2 november 2013: 11-11 bal in zaal 't Tramstation, aanvang 19:30u
- 10 november 2013: Prinsenreceptie in zaal 't Tramstation, aanvang 13:00u