Supportersclub Prinses Irene feest
Supportersclub Prinses Irene feest

Supportersclub Prinses Irene feest

Sport

De kinderen zijn er al een week mee bezig, de carnaval. Vorige week in de Bobz, op school bezig met de optocht voor morgen en vandaag konden ze genieten van de carnavalsmuziek. De muziekkapel de Dûrzakkers zorgde voor de vrolijke noot, de carnavalsstichting gaf het goede voorbeeld en al snel gingen alle kinderen in de polonaise. Jeugdprinses Pleun en Adjudante Pleun genoten van hun speciale taak en stonden veel op de dansvloer.

De supportersclub van Prinses Irene is een vaste kern die ieder jaar weer zorgen voor de organisatie van de carnavalsavond in de kantine. Ook deze keer stonden ze achter de snoepkraam, bij de snacks en ook voor het drinken, moesten ze bij de organisatie zijn. Ook favoriet is het zakje chips van de supportersclub die ze uitdelen.
Debby van Nistelrooy wist een mooie serie foto’s te maken waar u thuis van kan genieten, zodat u ziet hoe gezellig deze avond was. Morgen vroeg is, als het weer ons goed gezind is, de kinderoptocht van de basisscholen. In de agenda kunt u de route bekijken.

Klik hier voor het fotoboek

Klik hier voor alle foto’s die gemaakt zijn   

www.supporterslubprinsesirene.nl

Supportersclub Prinses Irene feest