Hullie carnaval: Idols en lekker spelen!
Hullie carnaval: Idols en lekker spelen!

Hullie carnaval: Idols en lekker spelen!

Sport

Carnaval bij Hullie Speelboerderij betekent: 4 dagen feest, minimaal 15 verschillende Hullie Idols optredens en gewoon HEEEEL veul schik. Kortom DE ideale plaats om carnaval te vieren met kinderen en volwassenen. Wat staat er allemaal op het programma?

Op carnavalszaterdag 9 februari wordt er begonnen met Hullie Idols voor de kinderen. Er zijn nu al 10 verschillende acts die deelnemen en kinderen die nog mee willen doen kunnen zich nog opgeven tot en met woensdag 6 februari. Het is gewoon prachtig om te zien hoe deze kinderen zich inspannen om een geweldige playback act, dansact of zelfs een live optreden neer te zetten. Het geheel wordt opgefleurd door een optreden van de Knoerissen jeugdgroep en interactieve optredens van de Hannemanne.

Op carnavalszondag 10 februari is het na de optocht genieten bij Hullie van lekkere carnavalssfeer voor jong en oud. Er worden diverse spellekes gedaan en Hullie deejay draait voor ieder zijn favoriete carnavalsmuziek.

Op carnavalsmaandag 11 februari wordt er in de GROOTE finale van Hullie Idols gestreden door de beste kinderacts om de grote Idols beker en de eeuwige roem, dat wordt dus echt spannend die middag. De uitslag wordt bepaalt door een publieks- en vakjury. Na afloop weer lekker swingen op Hullie dansvloer!

Op carnavalsdinsdag 12 februari is het de beurt aan de volwassenen die deelnemen aan Hullie Idols. Net als andere jaren is het telkens weer een verrassing hoe deze doldwaze optredens er uit zien. Ook hier wordt gestreden om de Hullie Idols trofee en mag de publieksjury de uitslag bepalen.

Tijdens de carnaval is Hullie Speelboerderij geopend vanaf 12.00 uur.

Entree voor de kinderen is dan verlaagd tot € 4,50 en abonnementhouders en volwassenen hebben gratis entree. Er zijn geen tafelreserveringen en kinderfeestjes mogelijk tijdens Hullie carnaval.

Vanaf aswoensdag 13 februari begint Hullie voorjaarsvakantie en is Hullie Speelboerderij dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag zelfs tot 20.00 uur. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari worden er cup cake werkwinkels georganiseerd, voor het goede doel namelijk Stichting Lucai. Kinderen mogen dan onder leiding zelf een cup cakeje versieren en natuurlijk lekker opeten!

Er zijn geen tafelreserveringen mogelijk tijdens Hullie voorjaarsvakantie.

Hullie carnaval: Idols en lekker spelen!