Gezellig 55+ bal in de Laarstede
Gezellig 55+ bal in de Laarstede

Gezellig 55+ bal in de Laarstede

Sport

Zondagmiddag om 15.30 was de aftrap van het 55+ plusbal in de Laarstede. Ruim 125 geïnteresseerden zaten vol spanning te wachten tot het zou beginnen. Eerst was er koffie of thee, natuurlijk allemaal uitgeserveerd door de leden van Carnavalsstichting de Wevers.

Bas vd Oever deze middag spreekstalmeester heette iedereen van harte welkom en vroeg CS de Wevers naar voren te komen. Prins Henk d’n Urste en Adjudant Theo stelde zich even kort voor net zoals Jeugdprinses Pleun & adjudant Pleun. Toen was het tijd voor het programma met o.a. de Huppels die twee dansen hebben uitgevoerd,  leden van 'Efkes Anders' met o.a. Ushi, de Dûrzakkers en ‘Jeugdprins’ Jorn van Dinther die een geweldig dans liet zien.

Tussendoor was er een korte pauze voor een verfrissing. Hierna kwam het koor Sabberdijosia die natuurlijk verschillende meezingers liet horen. Pieter Meulendijks was de tonpraoter deze middag. Heerlijke erwtensoep met broodjes werden rond 17.30 uur geserveerd en toen de buikjes weer vol waren kwamen de Dûrskes ( vrouwen van de leden van CS de Wevers ) de act zwart/wit opvoeren.

Als afsluiter van deze gezellige middag en natuurlijk door alle aanwezigen gezongen 'Tussen Donzel & Menzel'

Klik hier voor een foto-impressie van deze middag

Gezellig 55+ bal in de Laarstede