Goede oefenwinst 1e elftal

Het 1e elftal is uit de winterslaap ontwaakt en oefende zondagmiddag op sportpark “De Vliert” in Den Bosch tegen 1e klasser BVV, dat in Zuid 1 uitkomt. Op een slecht kunstgrasveld werd met 2-4 gewonnen. Verheugend was de terugkeer van twee langdurig geblesseerden, Job van den Elzen en Ruud Wijnen, zij speelden beide een helft.

BVV begon goed aan de wedstrijd en scoorde na 10 minuten 1-0. Daarna nam Prinses Irene het initiatief over en was het Van den Elzen die Bekkers vrij voor het doel zette, dat betekende de 1-1. Cobenn Farneubun maakte even later, op aangeven van Van de Brand, de 1-2.

Na rust begon BVV sterk, maar Cobenn Farneubun verschalkte na een kwartier met een prachtige lob de ver uit zijn doel gekomen doelman. Tim van de Brand schoot een paar minuten later de 1-4 tegen het net (foto boven). Via een mooie combinatie wist BVV nog tegen te scoren in de 30e minuut. Ondertussen was coach Groenendijk aan het wisselen gegaan, waardoor ook Sander v. Lith en Alain Farneubun zich nog warm konden spelen. In de rust was Joris Pennings doelman Paul Timers al komen vervangen. Pennings liet met een paar goed reddingen zien dat, wat betreft doelmannen, de toekomst er goed uit ziet bij de oranjehemden.

Opstelling: Paul Timmers (46e Joris Timmers), Rens v.d. Heijden (65e Sander v. Lith), Hein Langens, Gijs v. Erp, Jevaro Ikanubun, Teun v. Schadewijk (65e Alain Farneubun) Tim v.d. Brand, Cees v. Schadewijk, Jeroen Bekkers, Job v.d. Elzen ( 46e Ruud Wijnen), Cobenn Farneubun