Mooie binnenkomer bij theater de Lievekamp in Oss
Mooie binnenkomer bij theater de Lievekamp in Oss

Mooie binnenkomer bij theater de Lievekamp in Oss

Gemeentenieuws

Hoes Projectstoffering: Waarom een goede entreemat veiliger is! Een projectstoffeerder geeft kleuradvies, kijkt naar de vormgeving van de te bekleden ruimten of onderdelen en begeleidt u bij esthetische keuzes. Dat is wat we zien. Er speelt zich echter nog veel meer af bij een voorstel van stoffering voor de klant. Hoes Projectstoffering heeft periodiek voor u enkele tips, adviezen en overdenkingen.

3M Nomad Modulair; waar efficiency en uitstraling hand in hand gaan

Een entreemat heeft als doel de inloop van vuil en vocht tegen te gaan. De werking van zo’n entreemat heeft direct invloed op de hoeveelheid vuil en vocht dat het pand wordt binnengelopen. Voor de beheerder van een gebouw is het belangrijk te kiezen voor een entreesysteem dat effectief werkt waardoor er bespaard kan worden op schoonmaakkosten. Dit kan oplopen tot zo’n 30%.
Bovendien vormen platgelopen loopvlakken en vuilbanen een grote ergernis, zeker als de entree door vele passanten gebruikt wordt. De uitstraling van het pand daalt zodra men binnenkomt, geen goede 1e indruk. Ook veiligheid speelt een belangrijke rol, een vuile natte vloer vormt potentieel slipgevaar.

De Lievekamp in Oss benaderde Hoes Projectstoffering met hun wensenlijst. Vuil moet buiten blijven. Daarnaast moet de entreemat degelijk zijn, er moet makkelijk met rolstoelen en karretjes overheen te rijden zijn, en de uitstraling moet goed zijn en blijven.

Oplossing:
Hoes Projectstoffering vond in de 3M Nomad Modulair mat de juiste oplossing. De moderne en elegante uitstraling van de mat en de efficiënte vuilschrapende werking waren voor de Lievekamp aanleiding tot aanschaf over te gaan.

De mat is op maat iets verdiept geplaatst waardoor rolstoelgebruikers geen belemmering ondervinden van oploopranden wat de toegankelijkheid van het theater ten goede komt.
Enkele belangrijke kenmerken van dit gepatenteerde design zijn
- De mat is dusdanig ontworpen waardoor de schoenzool onder meerdere hoeken wordt “aangevallen” en vuil beter verwijderd wordt
- De mat heeft voldoende capaciteit om vuil en vocht te verbergen waardoor de mat zijn uitstraling behoud.
- Eenvoudig te onderhouden

Hoes Projectstoffering Opdrachtgevers uit onder meer de zorg, onderwijs, kinderopvang, cultuur en bedrijfsleven schakelen Hoes Projectstoffering in. Voor kleine én omvangrijke stofferingsprojecten. Nieuwbouw, vervanging of upgrading. Desgevraagd geven zij unaniem de eerder opgedane goede ervaringen als reden. Bij projectevaluaties roemen opdrachtgevers de korte lijnen, betrokkenheid, flexibiliteit en naleving van afspraken.

Hoes Projectstoffering: dé partner voor inrichtingsprojecten

Met vriendelijke groet, Mariëlle Hoes
Hoes Projectstoffering BV
www.hoesprojectstoffering.nl

Mooie binnenkomer bij theater de Lievekamp in Oss