Bedankt bezoekers voor een heel mooi seizoen!
Bedankt bezoekers voor een heel mooi seizoen!

Bedankt bezoekers voor een heel mooi seizoen!

Nistelrode

Het muziekseizoen is ook achter de schermen afgerond en het comité staat weer te popelen om het programma voor 2013 aan te bieden. Even een terugblik op het seizoen 2012, een mindere start veroorzaakt door het slechte weer was het optreden van combinatie Aurora Studieorkest /Malletband niet te min door uit te wijken naar zorgcentrum Laarstede was dit optreden een groot succes.

Vervolgens kregen we een optreden van de Bokkebloazers uit Dinther, een 15 tal muzikanten die de Baltische muziek een warm hart uitdraagt, ook dit concert moest uitwijken naar de Laarstede. Het 3e optreden was het St. Lambertus jeugd en slagwerkorkest welke nu in zijn geheel buiten gebruik kon maken van de Kiosk. Maandagavond 25 juni sloot Fanfare St. Lambertus het programma voor de vakantie af door een optreden op de kiosk.

Na de vakantie was het de eer aan Blaaskapel ’Ut Kumt Goed’ uit Vinkel om een optreden te verzorgen op de kiosk, maar ook nu moest men uitwijken naar de zaal van Zorgcentrum”Laarstede”. Het 2e optreden na de vakantie en tevens het 6e optreden van het seizoen was voorzien aan Óns Muziekske’ uit Berlicum, zij waren het die in 2011 wegregende uit de muziekkiosk, toch lieten zij zich niet uit het veld slaan en stonden nu ook weer in 2012 op het programma, deze 15 tal formatie bracht warme klanken ten gehoor en wel in de buitenlucht. Als afsluiting hadden we het optreden van de band Dreamfield uit Heeswijk en het dameskoor La Orfeón, deze brachten gezamenlijk het repertoire ”Dream On” ten gehoor, een project wat prachtig aansluit op elkaars stijlen.

De totale opkomst van het publiek over het gehele seizoen is groeiende en mede door de oorzaak van het slechte weer kan men toch van een succes uitgaan. In totaal 7 optredens met 4 kiosk buiten en 3 Laarstede binnen optredens hebben deze aanpak voor Nistelrode een blijvend aspect.

Wij als comité danken hierbij het personeel en vrijwilligers van zorgcentrum’Laarstede’voor hun volle inzet om tijdens slecht weer het optreden mogelijk te maken in de grote zaal.

Voor invulling seizoen 2013 hebben we de volgende data’s: 21 april, 12 mei, 2 juni en 23 juni, 2 juni is tevens in het kader van WAK, Week van de Amateurkunst. Na de vakantie pakken we de draad weer op met als datum 25 augustus, 15 september, 26 september of 6 oktober.

Een 8 tal voorlopige datums welke het comité graag ingevuld zou zien door de in 2 seizoenen optredende orkesten/zanggroepen, wij rekenen daarom op U en meld je aan op een van bovenstaande datums.

Hopelijk kan het comité in 2013 op wat meer steun rekenen van de plaatselijke ondernemers om deze optredens in de toekomst te waarborgen . Voor verdere informatie kunt U zich richten tot het Muziekkiosk comité: wil@sw-products.nl of bellen  met nummer: 0653964324

Bedankt bezoekers voor een heel mooi seizoen!
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 2 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 5 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur gisteren Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze