Sponsoractie Bowlingvereniging Nistelrode
Sponsoractie Bowlingvereniging Nistelrode

Sponsoractie Bowlingvereniging Nistelrode

Nistelrode

Graag willen wij u aandacht vragen voor een sponsoractie welke wij op touw hebben gezet als Bowlingvereniging Nistelrode gehuisvest bij het Bowlingcentrum Rainbow te Nistelrode. Op 26 januari 2013 houden wij een... 12-uurs bowlingtoernooi waarbij 6 teams van 6 bowlers elk 12 uur aan een stuk door gaan bowlen. We beginnen om 10.00 uur in de ochtend en het eindsignaal zal klinken om 22.00 uur. Het goede doel van onze keuze is een 5-jarig jongetje uit Uden genaamd Milan.

Milan is op 14 oktober 2007 geboren met twee chromosoomafwijkingen en ook ontbreekt bij hem de complete hersenbalk. Hij is momenteel de enige in de wereld die in de database bekend is met deze twee chromosoomafwijkingen. Milan kan niet lopen en niet praten en heeft dusdanig zwakke spieren dat hij niet zelfstandig kan zitten. Hij heeft problemen met eten en drinken, waardoor er een maagsonde is geplaatst die hem meer rust geeft.

Wij willen voor de `Stichting vrienden van Milan` geld inzamelen om hem een beter leven te kunnen geven. Dit willen zijn ouders en doktoren proberen door middel van o.a. hyperbare zuurstof en stamceltherapieën. Verzekeringsmaatschappijen vergoeden deze middelen in het geheel niet, daarom hopen de Stichting vrienden van Milan en wij u op uw steun om dit unieke ventje wel te willen helpen. Mocht u meer willen lezen over Milan is dat mogelijk op de website www.onzemilan.nl .

Elke bijdrage is welkom. Zeker in deze tijd van bezuinigen kunnen wij ons voorstellen dat u dit aan uw deur voorbij laat gaan maar uw bijdrage is echt nodig en hoeft niet groot te zijn. Daarom roepen wij u op om binnen uw bedrijf te kijken of er budget beschikbaar is dan wel of er animo is onder het personeel om met de pet rond te gaan en een persoonlijke bijdrage te geven. Ook promotiemateriaal van uw bedrijf is zeer welkom; deze kunnen we verloten bij de tombola. Dus als u nog weggevertjes voor ons over heeft neem dan contact met ons op zodat wij dit op kunnen (laten) halen.

Wij en vooral Milan en zijn ouders zullen dit zeer zeker heel erg waarderen.

U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer 14 04 00 079
t.n.v. Bowlingvereniging Nistelrode
o.v.v. MILAN

Sponsoractie Bowlingvereniging Nistelrode