Wil jij mee doen met Hullie Idols?
Wil jij mee doen met Hullie Idols?

Wil jij mee doen met Hullie Idols?

Sport

Bij Hullie Speelboerderij zijn ze op zoek naar regionaal talent. Voor de 11 de keer (kan het carnavalesker?) wordt Hullie Idols georganiseerd. Op zaterdagmiddag 9 februari vinden de voorrondes van de kinderen plaats voor deze ludieke talentenjacht. De kinderen worden beoordeelt door een deskundige jury. De beste optredens gaan door naar de grote finale op carnavalsmaandag 11 februari.

Ook voor volwassenen is er weer een Hullie Idols en deze vind plaats op dinsdag 12 februari. Wil jij dus mee doen met Hullie Idols, dus kun jij playbacken, dansen of zelfs live zingen geef je dan nu op bij Hullie Speelboerderij en wie weet win jij wel de grote trofee en de eeuwige roem.

Naast de optredens vinden er weer diverse optredens plaats. Zo komt de jeugdgroep van de Knoerissen een optreden verzorgen op carnavalszaterdag en dan zijn ook de Hannemanne van de partij. Kortom voor het echte carnavalsgevoel kun je het best bij Hullie terecht.

Opgeven voor Hullie Idols kan nog tot 21 januari via info@hullie.nl, of telefonisch (0413-257534) of bij Hullie aan de balie.

Veel succes met oefenen en tot Hullie !



Wil jij mee doen met Hullie Idols?
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 15 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 15 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze