Rondje Nisseroise Kwis
Rondje Nisseroise Kwis

Rondje Nisseroise Kwis

Gemeentenieuws

De Nisseroise kwis hield de deelnemende inwoners van Nistelrode gisterenavond goed bezig. De tweede editie van de Nisseroise Kwis zit erop. Meer dan 1000 mensen hebben zitten ‘kwissen’ op 28 december. Een hele avond live op tv en de geheime opdracht was duidelijk meer een uitdagende opdracht dan een geheime. De organisatie kan met een tevreden gevoel de ingevulde antwoorden na gaan kijken. Om op 12 januari het feest weer aan te zwengelen tijdens de uitslag avond bij Partycentrum ’t Maxend. 

Hele avond Live via WanFM
110 vragen verdeeld over 11 categorieën vonden de deelnemers allemaal in de meegekregen tas. De geheime opdracht was een moeilijke opdracht, toegeschreven aan de persoon die het meeste connectie heeft met radio en muziek.
De jongste deelnemer van 9 jaar, Cas van Nistelrooy deed ook mee, maar merkte al snel dat de vragen vooral gemaakt waren door iemand die niet veel met de hedendaagse muziek, die hij in zijn 9 jaren leerde kennen, had.
Enkele deelnemers waren te laat, net na 21.00 uur en onverbiddelijk was de organisatie, 21.00 uur is 21.00 uur. Zij mochten niet meer mee doen met de geheime opdracht. Logisch zou je zeggen, want waar is anders het eind met 1000 deelnemers.
Rond 23.15 werd het eerste boek ingeleverd, bang om te laat binnen te zijn. Dit was mogelijk tot 23.30 uur en 2 minuten voor einde inlevertijd, kwamen de laatste binnen.

De organisatie is druk bezig met nakijken, zodat ze jullie op 12 januari de uitslag kunnen presenteren. Benieuwd welk team gewonnen heeft? Kom op 12 januari met je hele team naar de gezellige uitslag- en feestavond in Partycentrum 't Maxend. De deuren gaan open om 20.00 uur en om 20.30 uur beginnen we met het presenteren van de uitslag.
Na een korte presentatie, bekendmaking van de winnaars en de felicitatie ervan, barst het feest los.

Heeft u nog mooie foto's die het beeld van bovenstaand verhaal kunnen onderstrepen, deel ze met de inwoners van NIstlerode en stuur ze naar info@mooinisseroi.nl 
Foto's al te bekijken in het fotoboek

Rondje Nisseroise Kwis
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 7 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 7 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 11 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 11 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze